Vatanım Sensin Atatürk Sahnesi herkesi duygulandırdı

Kanal D'de adıyla nam salan dizi Vatanım Sensin'e bırakılan 10 Kasım sahnesi herkesi duygulandırdı. Halit Ergenç ve Bergüzal Korel'in karı koca olarak rol aldıkları dizi de 10 Kasım sahnesinde Atatürk anıldı.

Vatanım Sensin Atatürk Sahnesi herkesi duygulandırdı

Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Atatürk’ün ölüm yıldönümünün 78. Yılı olması nedeniyle Atatürk’e özel bir sahne konulduğu biliniyordu. Dün akşam Kanal D’de yayınlanan dizinin merakla beklenen sahnesi yayınlandı.

 

Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in rol aldığı Kanal D'nin sezona damga vuran dizisi Vatanım Sensin, Atatürk’le ilgili sahnesiyle herkesi duygulandırdı.

EY MUSTAFA HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN!

Cevdet'in (Halit Ergenç) odasına giren Yunan binbaşı, 16 Mayıs’ta İstanbul’dan yola çıkan Bandırma Vapuru’nun Samsun’a yanaşmak üzere olduğunu ve yolculardan birinin istihbarat raporlarında tehlikeli olarak mimlendiğini belirterek, “Anadolu direnişinden önemli bir rol oynayabili rdeniyor. Mustafa Kemal... Selanikli. Tanıyor olabilirsiniz diye düşündüm"dedi. Cevdet ise “Tanımıyorum, tehlikeli biri olsa mutlaka tanırdım.” Dedi.

Binbaşının odadan çıkmasının ardından Atatürk'ün fotoğrafını eline alan Cevdet'in, "Ey Mustafa, hiç değişmemişsin. Yolun açık olsun paşam!" sözleri güne damgasını vurdu.

 

Sosyal medyayı da salladı!

Kendisini Yunanlardan yanaymış gibi gösteren Truva atı misali çalışan Albay Cevdet’in Atatürk’e bakınca yaşadığı duygu dolu anlar sosyal medyayı da salladı. Bu sahnenin videosu sosyal medyada yüzbinlerce kişi tarafından paylaşıldı.