Vatanım Sensin idam sahnesi sosyal medyayı salladı

Dün akşam Kanal D'de yayınlanacak olan Vatanım Sensiz Dizisi hem geceye hem sosyal medyaya damgasını vurdu. Vatanım Sensin'de 2 sahne insanları ekran başına kilitledi. Bunlardan biri Hilal'in idam sahnesiydi diğeri ise şehre gelen Halide Edip Adıvar'ın insanları harekete geçiren direniş konuşmasıydı.

Vatanım Sensin idam sahnesi sosyal medyayı salladı

Vatanım Sensin Dizisi'nin son bölümünde Bergüzal Korel bir kez daha oyunculuğunu konuştururken, herkes vatan haini ilan edilen Hilal'in asılıp asılmayacağı sorusunu soruyordu. Cevdet Komutan ve eşi Azize Hilal'i idamdan kurtarmanın yollarını ararken, Hilal'in boynuna ip takılıp tam idamı başlatacak kol çekilecekken bir atlının gelişine gözler dikildi. 


 İŞTE GECEYE DAMGA VURAN SAHNE

2 el havaya ateş eden atlı asker,elinde bir pusulayla Cevdet Paşa'ya ve yanındaki komutana vardı. Elindeki pusulayı okuyan komutanın okuduğu notta "Eğer idam gerçekleşirse oğlun Leon ölür." yazıyordu. Bu not üzerine idam durduruldu ve Hilal asılmaktan son anda kurturdu.



Diğer can alıcı bölümlerden biri ise şehirde Direniş ve dirilişi başlatmak için gelen Halide Edip Adıvar'ın halkı direnişe sevkeden o meşhur konuşması vardı. Meydana topladığı halka edebi bir dille seslenen ve halkta farklı duygular oluştan Halide Edip Adıvar istediği sonucu alabilecek mi ilerleyen bölümlerde görülecek. 




Hilal'in darağacındayken annesi Azize rolündeki Bergüzar Korel'in oyunculuk performansı sosyal medya büyük takdir aldı ve dizi yayında kaldığı sürece Bergüzar Korel bir çok tebrik mesajı aldı.




İşte onlardan bazıları:

Demet Akalın:

“Karı koca mahvettiniz kardeşim olmaz bu kadar ya! Valla içimizi dağladınız” 

Vatanım Sensinde Hilalin sahnesi olay yarattı 12. bölüm fragmanı nefes kesti

- Gözümde yaş kalmadı, içim darmadağın. Böyle güzel bir oyunculuk olabilir mi? 

- Bergüzar Korel'e bu yıl nekar ödül varsa verin! Portakal, kelebek, elma... Oyuncuların kraliçesi bu hatun...

- Tüm ülke oturduk reklamları bile izliyoruz bence.

- Her şeyiyle bu denli muazzam olan bir dizi izlemedim ben uzun zamandır.

- Miray Daner inanılmaz bir performans sergiliyor ve daha 17 yaşında. Ailesi ne kadar iftihar etse azdır.

- Gerçekten fazlasıyla muhteşem bir bölümdü. Herkesin ellerine, emeğine sağlık!

- Şu ana kadarki en iyi bölümü olabilir! Müthiş bir bölümdü tüyler diken diken izledik