Veysel Mutlu Aslında Kimdir?

1996 Bursa doğumlu, aslen Muşlu olan şarkıcı.

Veysel Mutlu Aslında Kimdir?

Veysel Mutlu, ilk olarak pazarda arkadaşlarının çektiği videolarla tanınmıştır. Pazardaki lakabı “Mandalinacı Veysel” olan Veysel Mutlu, bu adı müzik kariyerinin devamında da sürdürmüştür. Veysel Mutlu’nun en çok izlenen videolarından birisi pazarda iş arkadaşları ile beraber söylediği, Ahmet Şafak’a ait olan “Vay Delikanlı Gönlüm” adlı şarkıdır. Bu şarkı, Veysel Mutlu’nun Instagram’da paylaştığı videoları arasında en çok izlenen video olmuştur.

 

Ana akım sosyal medyanın da etkisiyle Veysel Mutlu, müzik şirketlerinin gözüne girmeye başlamıştır. Küçüklüğünden beri ailesi Veysel Mutlu’nun yanında türküler ve gazeller okuduğu için Veysel Mutlu da bu durumu avantaja çevirmiş. Doğuştan gelen yanık sesi, herhangi bir şan eğitimi almamasına rağmen yerinde ve net bir şekilde çıkardığı notasal sesler, Veysel Mutlu’nun müzik yapmak için doğal bir yetenek olduğunu yeterince kanıtlıyor. Sosyal medyada ünlenmesinin ardından Veysel Mutlu, Poll Production sayesinde pazarda arkadaşlarıyla söylediği, herkesi mest eden “Vay Delikanlı Gönlüm” şarkısını ve düzgün bir stüdyo kaydı ve aynı tezgâhın başında, fakat bu sefer daha profesyonel bir şekilde klip hazırladı ve dinleyenleriyle buluşturdu. Bu parça, çıktığı ilk gün yaklaşık 1,5 milyon izlenmeye ulaştı. Bu ani yükselişten sonra, Veysel Mutlu’nun profesyonel müzik kariyeri tam anlamıyla başlamış oldu. Sanatçımızın tüm çalışmalarına önerdiğimiz şarkı kütüphanesi üzerinden ulaşabilirsiniz =>>> Veysel Mutlu albüm ve şarkılarını indir indirdiğiniz müzikleri mobil cihazınızda dinleyebilirsiniz.

 

Katıldığı Show TV’de yayınlanan Seda Sayan’la programında kendisinin yaklaşık 10-12 yıldır pazarcılıkla uğraştığını dile getirdi. En büyük hayalinin Murat Boz ile bir düet yapmak olduğunu belirten Veysel Mutlu, sesini duyurmayı başardı. Murat Boz onunla ilgileneceğini belirtti. Katıldığı O Ses Türkiye programında da Murat Boz’la tanışan Veysel Mutlu, onun da arka plandaki desteğiyle bugüne kadar geldi. Şu an çok aktif olmasa da hala müzik üretmeye devam eden Veysel Mutlu, en son 17 Nisan 2020 tarihinde yeni teklisi Veysel Mutlu Yana Yana adlı şarkısıyla dinleyenlerle buluştu.

Kaynak: Mp3 indir