Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir Survivor'da

Yaprak Dökümü Dizisi'nde rol alan Sedef isimli hassas kızı canlandıran Seda Demir Survivor'da açlıkla ve zorlu ada şartlarıyla mücadele etmek için yarışacak. Peki Seda Demir kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir! Bu soruların cevabı Haber Gazete'de...

Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir Survivor'da

Survivor 2017'nin ilk bölümünün yayınlanmasıyla beraber yarışamacılarda birer birer dikkat çekmeye başladı. Kadın yarışmacılardan en dikkat çekenlerden biri Seda Demir. Efsanevi Yaprak Dökümü Dizisi'nde Şevket'e aşık Sedef rolünde görmeye aşina olduğumuz Seda Demir kimdir sorusunun cevabını sizler için aradık. İşte Seda Demir'le ilgili merak ettiklerinizin cevabı..

 

SEDA DEMİR HAKKINDA BİLGİLER

Seda Demir, Marmara Üniversitesi Fransızca kamu yönetimi ve siyaset bilimi bölümden mezun oldu. Ayrıca Seda Demir, seslendirme ve diksiyon eğitimlerinin yanısıra oyunculuk ile ilgili birçok eğitime ve workshopa imza attı. 

 

İs Bankası Reklamlarında da gördüğümüz  Seda Demir Yaprak Dökümü'yle oyunculuğa adım attı ve hafızalara kazındı. İlk dizi tecrübesiyle hafızalara kazınan Seda Demir,bu diziden sonra İntikam, Yıldız Masalı,Beyaz Karanfil gibi dizilerde de çeşitli rollere büründü. 

 

Aynı dönemlerde Azerbaycan'da oynayan Karanlıklar Çiçeği dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Survivor 2017 yarışmacısının ilk sinema deneyimi Evlenmeden Olmaz isimli romantik komedidir. Survivor Seda Demir, orta okul lise ve üniversite boyunca voleybol ile ilgilendi. İyi derece yüzücü olan Seda Demir, yüzme dalında en uzun mesafe 5600 metrede mücadele etmiştir.

 

Seda Demir'in asıl spor branşı ise koşudur. Atatürk Gazi koşusunda 6 kilometrede ikinciliği vardır. Seda Demir, Galatasaraylılar Derneği'nin koşusunda da 3.lüğü 10 saniye ile kaybetti. En uzun koşusu 15 kilometre olan Seda Demir, Avrasya koşusunda yer almıştır.

 

Fuarlarda hostestlik yaptı, arkadaşlarının teşvikiyle ajansa kayıt oldu. Birçok kez deneme çekimlerine çağrıldı, bir süre çekimlere gitmeyi reddetsede çekimlere katıldı. İlk işi İş Bankası reklamında oynamak oldu. Sonrasında çeşitli reklamlarda rol aldı. İlk dizi deneyimini Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle yaptı. Dizi sona erdikten sonra 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakterini canlandırdı. Kısa bir süre ekranlara ara verdi 2013 yılında İntikam dizisinde Sude karakteri ile ekranlara geri döndü. Ardından 2014 yılında Beyaz Karanfil dizisinde Elif karakterini canlandırdı. İlk sinema deneyimini 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle yaşadı.