Zuhal Topal Deniz'i neden kovdu! Stüdyoda soğuk duş!

Zuhal Topal bugün damat adaylarından biri olan Deniz'i stüdyodan kovdu. Programda aile gibi olmaya çalıştıklarını ve bazı kişilerin kendiler hakkında arkalarından konuştuklarını söyleyen Zuhal Topal, bugünkü programda flaş açıklamalarda bulundu.

Zuhal Topal Deniz'i neden kovdu! Stüdyoda soğuk duş!

ZUHAL TOPAL DENİZ'İ NEDEN KOVDU?

19 Ocak'ta yayınlanan programda Zuhal Topal Deniz'le ilgili yaptıklarını anlattı önce. Ekip olarak Deniz için çok şey yaptıklarını söyleyen Zuhal Topal, mankenlik ajansına götürmekten tutunda yurtdışında görüşmeler sağlamaya kadar bir çok şey yaptıkları Deniz'in diğer kanallarla birlik olup arkalarından konuştuğunu iddia etti. Ekip şefine söz verildi ve Ekip Şefi'de önce inanmadıklarını ama araştırdıklarında bunların doğru olduğunu gördüklerini söyleyerek, "Deniz bizim hakkımızda aslı astarı olmayan iddialarda bulunmuş." dedi.


İŞTE ZUHAL TOPAL'IN 19 OCAK'TAKİ O AÇIKLAMASI


ZUHAL TOPAL DENİZ'İ NEDEN KOVDUĞUNU AÇIKLADI


Bunun üzerine sözü alan Zuhal Topal Deniz'e onu artık ekiplerinde istmediklerini belirterek kendisinin programdan ayrılmasını istedi. Deniz her ne kadar söz alıp kendini savunmak istese de Zuhal Topal ona mikrofonu vermedi ve Deniz stüdyodan ayrıldı. Deniz gittikten sonra konuşan Zuhal Topal gelen adayların bir sözleşme imzaladıklarını ve bu programla irtibatları kesildikten sonra söylediklerinin kaale alınmamasını istedi kamuoyundan ve böyle tatsız bir konuşma yapmak istemediğini söyledi.