Zuhal Topal'da Naz Krizi

Sosyal medyada bir türlü gündemden düşmeyen Zuhal Topalla izdivaç programında sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı.İzdivaç programında nişanlanıp ayrıldığı nazı başka damat adayının kollarında gören baha, dayanamadı ve stüdyoyu terk ettiği öğrenildi.

Zuhal Topal'da Naz Krizi
Bir dönem büyük bir aşk yaşayıp nişanlanan Naz-Baha çifti, izdivaç programında yine karşı karşıya geldi. Naz, Bakü'den gelen talibi Ali ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlk olarak Baha'nın, Ali'yle buluşurken bile Naz'ın hala kendisinin aldığı kolyeyi taktığını söylemesiyle tartışmanın fitili ateşlendi.


Ali stüdyo da Naza bir kolye hediye etti ve onunla dans etti olanlar oldu baha çareyi apar topar stüdyoyu terk etmekte buldu


Naz İle ilgili Bilgiler

Zuhal Topalla’nın gelin adaylarından Naz hanım aslen Azerbeycan kökenli.Naz hanım güzelliği ve dik duruşuyla beğenilen gelin adaylarından.
Naz hanım Kerem beye olan aşkı ile bu sıralar evlendirme programın da çok fazla göz önünde Şeyhnam bey ile de görüşen fakat bu görüşmesi olumsuz sonuçlanan naz hanım bu olaydan sonra Kerem bey ile de tekrar görüştü ama Kerem beyin mantığı daha fazla ağır bastığından Naz hanımla bir türlü evlilik kararı alamıyor.

Kerem bey hiç evlilik yapmamış ama naz hanımın bir evladı var önceki evliliğinden

Zuhal Topal’ın çok beğenilen gelin adayı Naz bir evlilik yapmış ve bir kız çocuğu annesi Naz hanım zengin yakışıklı yanına yakışacak ve geçmişini sorgulayamayacak eş adaylarını bekliyor.

Naz hanımın İnstagram hesabı naz.mila2016 naz hanım 1.60 boyunda ve 48 kilo Naz hanım evlenceksen gel de taliplerini aramaya başladı 27 eylül de fakat 28 eylül de tekrardan star tv ekranlarına döndü ve Zuhal Topal’ın programında taliplerini bekliyo