70 Milyonda bir olasılık! İki ikiz bebeğe aynı anda hamile kaldı

İngiltere yaşayan Carla ve Paul Crozier çifti çocuklarına bir kardeş verebilmek için tüm birikimlerini ve yıllarını harcayarak arkadaşlarından aldıkları borç paraylason kez şanslarını denediler.

70 Milyonda bir olasılık! İki ikiz bebeğe aynı anda hamile kaldı
Dünya'da 70 milyonda bir görülen bir olasılık çiftin bu isteğiyle geçek oldu. Son kez şanslarını denemek isteyen Carla ve Paul Crozier çifti Topladıkları 8 bin İngiliz Sterlini ile Kıbrıs'a gelerek tüp bebek tedavisi gören genç anne adayı Carla 70 milyonda bir görülen şekilde hamile kaldı.


70 MİLYON'DA BİR İLK



70 milyonda bir görülen şekilde hamile kalan Carla, ikişer tek yumurta ikizi şeklinde dördüz hamilelik 70 milyonda bir görülen bir durum.





ARKADAŞLARINDAN BORÇ ALDILAR

 

 

Crozier, on olarak 2015 yılında 5 haftalık hamileyken bebeğini kaybetti. Son birikimlerini de kaybeden çift aile ve arkadaşlarından 5 bin 500 İngiliz Sterlini borç aldıktan sonra, tüp bebek tedavisinin daha ucuz olduğu Kıbrıs'a tedavi için gitti. Ancak bu deneme de bebeğin 8 haftalıkken anne karnında kalp atışlarının durmasıyla son bulduğu öğrenildi.



TEK ÇOCUK BEKLERKEN DÖRDÜZ SAHİBİ OLACAKLAR



Yaşanan olay arkadaşlarından aldıkları borç parayla başlayan olay dünya gündeminden geniş yankı uyandırdı. duygularını açıklayan arla ve Paul Crozier çifti, Bu durumla yıkılan çift, tekrar arkadaşlarından borç alarak denemeye karar verdi. Bu son denemede ise çifi güzel bir sürpriz bekliyordu. Çiftin iki tek yumurta ikizi olmak üzere dördüz bebekleri olacağı söylendi.



Şu anda 5 aylık hamile olan Carla Crozier, "Dördüz bebekleri nasıl doğuracağımı ya da nasıl bakabileceğimi hiç bilmiyorum ama şu anda bunları düşünmek istemiyorum. Tek isteğim bebeklerime sağlıklı bir şekilde kavuşmak." dedi.