Alman Nano Teknoloji Protez Saç

90'lı yıllardan bu yana Amerika başta olmak üzere birçok ülkede uygulanan saç protezi bir saçlandırma yöntemidir. Kanser gibi hastalıklardan dolayı saçının tamamını kaybeden insanlara yönelik uygulanan yöntem olarak ortaya çıkan saç protezinde başarılı sonuçlar elde edildi. İnsanlarda başarı kazanması ile birlikte bölgesel saç dökülmesine karşı da uygulanmaya başlandı.

Alman Nano Teknoloji Protez Saç

Tap Hair Türkiye Akademik Protez Saç Merkezi


90'lı yıllardan bu yana Amerika başta olmak üzere birçok ülkede uygulanan saç protezi bir saçlandırma yöntemidir. Kanser gibi hastalıklardan dolayı saçının tamamını kaybeden insanlara yönelik uygulanan yöntem olarak ortaya çıkan saç protezinde başarılı sonuçlar elde edildi. İnsanlarda başarı kazanması ile birlikte bölgesel saç dökülmesine karşı da uygulanmaya başlandı.

Alman Nano Teknoloji Protez Saç Nedir?

Gerçek insan saçından alınan saç tellerinin farklı tipteki altyapılar üzerine uygulanması ile ortaya çıkan medikal bir sistemdir. Kişiye özel olarak yapılan uygulamada kendi saçına en yakın saç teli kullanılır. Saç yönü, saç rengi gibi özelliklere uyan işlemler gerçekleştirilir. Saç dökülmesinin yaşandığı alan traş edildikten sonra saç protezi bantlar yardımı ile problemli bölgeye uygulanır ardından kişi saçının uzunluğuna ve modeline göre son şekli verilir.

Protez Saçı Kimler Yaptırabilir?

Bölgesel ya da genel saç sorunu yaşayan kadın, erkek, genç, yaşlı sınırı olmadan herkesprotez saç yaptırabilir. Saçının yoğunluğundan ya da şeklinden memnun olmayan insanların da yaptırabileceği bir kozmetik sistem olan saç protezi ile  %100 doğal ve güçlü görünümlü saçlara sahip olunur. Yöntem protez tırnak ya da protez kirpik kavramı ile teknik olarak birebir aynıdır.

 

Saç Protezi Belli Olur Mu?

Tamamı ile kişiye özel hazırlanan uygulama olmasından dolayı kendi saçıyla aynı görüntü yakalanır. Gerekli bakımlarının zamanında yapılması saç protez ürünlerinin kullanılması halinde anlaşılması kesinlikle mümkün olmaz. Saç protezi altyapısında kişinin protez saça sahip olduğunun anlaşılması neredeyseimkânsızdır çünkü protez altyapısı oldukça incedir.

Protez Saç Bandı Nedir?

Protezin yapısına, cilde uyumuna ve kullanım süresine göre üretilen medikal ve çift taraflı bantlara saç protezi bandı adı verilir. Dermatolojik özelliklere sahip bantların fonksiyonu protezi başa sabitlemektir. Cilde zararı olmayan bant gerekli bakımlarının yapılması halinde oldukça uzun ömürlüdür. Temizlenmesi ve bakımı için çözücü maddeler kullanılır, saç protezinin altında kalan cildin temizleyici maddeler yardımı ile temizlenmesi sağlanarak cilt yapışkan artıklarından arındırılır.

Saç Protezinin Zararı Var Mıdır?

 

Saç protezine bağlı olarak bilinen herhangi bir zararlı etki şu ana kadar gözlemlenmedi. Ancak alerjik bir cilt yapısına sahip insanlar da nadir de olsa bazı alerjik etkiler yaratıyor. Doğru ürün kullanılması halinde sorun kolaylıkla ortadan kalkıyor, hava ve su geçirdiğinden dolayı kafa derisi hava alır ve bu sayede cilt nefes alarak sorunsuz ve düzenli bir şekilde fonksiyonlarını devam ettirir.

 

Saç Protezi Kadar Kullanılır?

Saç protezinin kullanım süresi tamamı ile kişiye bağlı olarak değişkenlik gösterir. Gerekli bakımlarının zamanında yapılmasını tavsiye ettiğimiz protez saç bakım ürünlerinin günlük bakımda kullanılması durumunda 8 ay ila 1 yıl arasında rahatlıkla kullanılabilir. Ortalama sürenin daha kısa ya da daha uzun olması kişinin kendi elinde olan bir durumdur.

Protez Saç  Nasıl Temizlenir?

Saç protezini merkezimizde yaptıranlar her gün rahatlıkla yıkanabilir. Saç protezinde herhangi bir şekilde yağlanma ya da aşırı kirlenme yaşanmaz. Cilt yapısı yağlı ya da terlemeyi müsait olan kişiler ılık su gibi her gün yıkayabilir ancak bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. Normal saçtan farklı olarak protez saç masaj yapılarak ve tek yöne doğru ovalanarak yıkanır. Saçın fazla karıştırılmaması gerekir havlu ile bastırılarak suyu alınır. Tarama işlemi ise çok ince uçlu tarak ile yapılır aksi halde saçların kopma ihtimali vardır. Saç protezini uzun süre kullanmak için özel şampuanlar kullanılabilir aynı zamanda parlak ve canlı görünmesini korumak için de özel saç kremi tavsiye etmekteyiz.

Protez saçlar da özellikle de erkek protez saçlarda önemli olan sakın çok doğal, hacimli ve sağlıklı gözükmesidir. Ayrıca havuzda, denizde, sporda ve günlük kullanımda çıkmamasıdır. Tap Hair protez saçlarda Alman Nano teknoloji kullanrak bu günlük altivitelerde garanti vermektedir. Detaylı Bilgi: https://www.taphair.com/-Erkek-Protez-Sac