Genç kız hırs yaptı obezken manken oldu!

Danimarka’da bir genç kız gittiği bir eğlence mekanında binmek istediği rollercoaster aracına şişmansın diye bindirilmeyince hırs yaptı. Öyle bir hırs yaptı ki şimdilerde mankenlik yapıyor. 126 kilodan 64 kiloya düşen genç kız bakın nasıl bu kadar zayıflamayı başardı.

Genç kız hırs yaptı obezken manken oldu!

Genç kız hırs yaptı

Danimarka’da 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Mathilde Broberg çok şişmandı ve obezdi. Kilolarıyla başı dertte olan Broberg,bunu pek takmıyordu. Kilolarıyla mutlu olan kızın mutsuzluğu bir lunaparka gittiğinde başladı. Binmek istediği roolcaster isimli eğlence aracına görevlilerce “Bu araç için çok şişmansın.Seni alamayız.” deyince bu durum genç kızın zoruna gitti ve zayıflamak için hırs yaptı.


OBEZKEN MANKEN OLDU

Hayatında şekeri,cipsi,çikolatayı,keki ve makarnayı çıkaran genç kız yemeklerini de artık çay kaşığıyla yemeye başladı.Genç kızın zayıflama hırsı, onu 126 kilodan 64 kiloya düşürdü. Vücudunda oluşan sarkmaları da estetik operasyonlarıyla düzelttiren genç kız şimdilerde mankenlik yapmaya başladı.

 

ÖRNEK BİR HİKAYESİ VAR

Kendi hikayesinin herkese örnek olduğunu söyleyen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, “Çay kaşığıyla yemek yiyerek beynimi kandırıyorum. Daha çok hareket edince ve ağzıma defalarca kaşık gidince çok yemek yemiş hissiyatı oluşuyordu.” Dedi.


 

ŞİMDİ NEYE DİKKAT EDİYOR?

4 yıl içinde bambaşka birine dönüşen genç kız şimdi bir spor giyim firması için modellik yapıyor ve yediği yemeklerin porsiyonlarının kendi elinin hacminden büyük olmamasına dikkat ederek tekrar kilo almanın önüne geçiyor.