Havalı Hasta Yatağı Neden Kullanılıyor?

Havalı hasta yatağı hem kilolu olup hem de hasta durumunda olan hastalarınız için kullanılması gereken yataklarımızdandır. Eğer hastalarınızın yine hareket kabiliyeti çok az denecek bir düzeyde ise bu durumda o hastalarınız için uygun olan yatak havalı hasta yatağıdır.

Havalı Hasta Yatağı Neden Kullanılıyor?

Hastalarınız için bu yatağın uygun olmasının nedenlerinden bir tanesi ise havalı yatak sürekli olarak yatakta yatmak zorunda olan hastalarınız için değişik hava enerjisini yatağa vermesidir.


Havalı hasta yataklarının yüzeyinde bulunan havalandırma sistemi sayesinde hastanın yattığı yerdeki hava sürekli olarak değişmektedir. Aynı zamanda hastanızın belli kısımlarına farklı basınçlar göndererek kan dolaşımını sağlamaktadır. Bu da sürekli yatmak zorunda kalan hastalarınız için bir avantajdır. Bir nevi hastalarınıza jimnastik yaptırıyormuş gibi düşünebilirsiniz.

Aynı zamanda hastalarınızın sürekli yatmaktan dolayı oluşabilecek yaralarının önüne bu yatakla geçebilirsiniz. İşte sürekli yatmak zorunda olan hastalarımız için kullanacağınız bu yatak havalı hasta yatağı olmalıdır. Havalı hasta yatağı kiralama hizmetini de medikal firmalardan alabilirsiniz.

Dikkat Etmeniz Gerekenler

Eğer ki hastanız bir omurga problemi yaşıyorsa, hareket kabiliyeti yok denecek kadar az olan hastalarınız varsa, hastanız yeni bir ameliyattan çıkmış ise hasta yatağı kaçınılmazdır.  Bunun yanında hastanız kalp ameliyatı gibi ağır ameliyatlar geçirmiş ise, hastanızın  bakımı zor kilolu bir hasta ise, hastanızın bakımı kolay ancak zayıf bir hasta ise, işte Bu hastaların hepsi için farklı bir hasta yatağına ihtiyacınız var demektir.

Hasta  yatağına ihtiyacınızın olması durumunda  gidip sıradan bir hasta yatağını alamazsınız. Hastanızın hastalık durumuna uygun hasta yatağı tercih etmelisiniz. Aksi takdirde hastanızın sağlığını kötü yönde etkileyen siz olursunuz bunun yanında hastanızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve olması gereken hasta yataklarını seçiyor olmanız sizin hastanız için en iyi yataklardan faydalanıyor olduğunuzu gösterir. Bu yüzden hastalarımızın en ufak rahatsızlığını bile gayet ciddiye alarak onun için gerekli yatağı temin etmelisiniz.

Hasta Yataklarımız Hakkında Bazı Bilgiler

Genel itibariyle farklı türde hasta yataklarımız bulunmaktadır. Bu yatak farklı yatakların tercihleri ise kişiler tarafından hastanın durumuna göre yapılmaktadır. Ancak size genel itibariyle kısaca bir bilgi vermek gerekirse havalı hasta yataklarımız ve bunların içerisinde ise baklava dilimli havalı hasta yataklarımız, bunun yanında boru tipi havalı hasta yataklarımız bulunmaktadır.

Bu yatak türümüz hastalarınızın daha rahat ve konforlu bir yatakta yatmasını sağlamaktadır. O yüzden en hassas hastalarınız için bu yataktan faydalanabilirsiniz.

Firmamızın Yatak Konusunda Hizmeti

Firmamızda bulunan diğer yatak türlerinden biri ise 1, 2, 3 ve 4 motorlu hasta karyolası modelleridir. Bu  yataklar oldukça gelişmiş hareket kabiliyetine sahip ve hastanın konforunu en üst düzeyde sağlayacak yataklarımız arasındadır. Yataklarımızı hepsinin yanında hastaların hareketini daha hızlı ve otomatik sağlayabilmek adına kumandaları bulunmaktadır.

İşte gördüğünüz gibi firmamızda oldukça çeşitli ve daha birçok hasta yatağı bulunmaktadır. Bunların her biri farklı özelliktedir ve gelişmiş teknoloji ile üretilmişlerdir. Bu yatakların hepsi hasta yatağı fiyatları arasında firmamızda en uygun fiyatlardadır.

Hasta yatağı hakkında sizin için önemliyse en güvenilir firmadan bilgi almanız gerekir. Bu hususta yapmanız gereken firmamızla iletişime geçip bizden hangi tip hasta yatağı istediğinize dair bilgi vermeniz yeterli olacaktır. Firmamız sizinle en yakından ilgilenecektir.