İzmir İmplant Merkezi

Diş implantları, eksik dişleri kalıcı olarak değiştirmek için güvenli ve sağlıklı bir seçenektir. İmplant, ağzınıza doğal bir işlev ve görünüm yaratan dişinizin kökü ve başının yerini alır. Diş implantları doğal dişlerin görünümünü, hissini ve işlevini sağlar.

İzmir İmplant Merkezi

Tek bir diş veya çok fazla diş eksikse, Diş İmplant İzmir sizin için doğru seçenek olabilir. Diş implantları dişlerin tamamında olduğu gibi sadece bir dişin yerine geçebilir. Sonuçlar o kadar doğaldır ki, birçok hasta kendilerinin bile olduğunu unutur. Dental implantlar, yüz kemik yapınızı korurken kemik kaybı ve diş değişimi gibi ağız sağlığı sorunlarını da önleyebilir. Aslında, diş implantları genellikle ayakta tedavi gören hastalar için en sağlıklı diş değiştirme seçeneği olarak diş uzmanları tarafından önerilmektedir.

Türkiye’de Diş İmplant Yaptırmak

Dental İmplantlar Nasıl Çalışır?

Dental implantlar tıpkı doğal bir diş gibi işlev görür. İmplantfiyatları Türkiye’de farklı implant markalarına göre değişmekte olsa da Türk malı implantlar Oral cerrah ilk önce tıbbi dereceli titanyum postu veyaimplantı dişeti dokusunun altına yerleştirir bu eksik dişin kökünü taklit eder.Zamanla, diş implantı doğal olarak kemiğinize entegre olur veya birleşir. Bu entegrasyon, diş implantlarının tam olarak sağlıklı doğal dişler gibi çalışmasını sağlayacak yedek dişleriniz için sağlam bir temel oluşturur. İmplantın kemikte tamamen iyileşmiş olduğu kabul edildiğinde, implant, abutment parçasını implant direklerine sabitleyen restoratif diş hekiminize bırakılacak ve son tepeyi abutmentin üzerine yerleştirecektir. Sonuçlar güzel, doğal,güvenli ve hepsinden önemlisi kalıcıdır.

Neden Diş İmplantları?

Dental implantlar, protezlere ve diğer diş değiştirme seçeneklerine göre çeşitli avantajlar sunar.

·        Sevdiğiniz yiyecekleri yemenizi sağlar

·        Kemik kaybını önleme

·        Yüz estetiğini korumak

·        Diş değiştirme ve ısırma problemlerini önleme

·        Kalıcı ve güvenli bir çözüm sağlama

·        Tam olarak sağlıklı doğal dişlere benzeyen güzel yeni dişler

Dental implantlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için,oral cerrahlarımızdan biri ile konsültasyon planlayın. Ağız cerrahlarımız özel ihtiyaç ve hedeflerinize uygun doğru tedavi seçeneğini belirleyecektir.

Dental İmplantProsedürü

Diş implantı süreci, her hasta için bireysel ihtiyaçlarına ve koşullarına göre değişiklik gösterir, ancak genellikle iki ya da üç ziyareti gerektirir: bir konsültasyon randevusu, bir ameliyat randevusu ve birkaç takip randevusu. Restorasyonunuzu tamamlamak için gereken randevu sayısı spesifik tedavi planınıza bağlı olacaktır. Kemik grefti veya ekstraksiyon gibi ek işlemlerden geçen hastalar daha uzun bir iyileşme süresi gerektirebilir.

Konsültasyonunuz, ağız cerrahınızın durumunuzu gözden geçirmesini ve özel tedavi planınızı belirlemesini içerecektir. Ağız sağlığı durumunuzu tam olarak değerlendirmek veya işleminiz için özel kılavuzları oluşturmak için ek 3 boyutlu taramalar yapabiliriz. Konsültasyonunuz, sözlü cerrahınızla olabilecek her türlü sorunuzu tartışmak için ideal bir fırsattır.Tüm sorularınızı ele alacak ve tedavi planınız hakkında rahat ve bilgili hissetmenizi sağlayacaktır.

Cerrahi prosedür sırasında diş implantlarınızı alacaksınız.İlk konsültasyon sırasında tüm anestezi seçeneklerinizi tartışacağız ve tedaviniz için doğru sedasyon seçeneğini belirleyeceğiz. Tedavinize başlamak için, ağız cerrahınız titanyum direkleri çene kemiğine yerleştirir. İmplantpostu, iyileşme süresi boyunca çene kemiğinizle doğal olarak birleşir. Cerrahi bölgeyi kapattıktan sonra, anesteziniz tükenene kadar dinleneceksiniz. Türkiye’de Dişimplantı ameliyatınızın süresi, cerrahınızın yerleştirdiği implantların sayısına ve konumuna göre değişecektir.

Ameliyattan sonraki ilk birkaç hafta iyileşme süresi olarak kabul edilir ve hatta birkaç haftaya kadar sürebilir. Bu süre zarfında çiğneme fonksiyonu sınırlı olabilir ve yumuşak bir yiyecek diyeti gerekli olabilir.Hastaların çoğu, normal rutine devam edebilmelerini bir veya iki hafta içinde bulabilirler. Abutmentleriniz ve kalıcı dişler, cerrahi bölgeler iyileştikten sonra implantlarınıza takılabilir. İyileşme döneminde diş hekiminiz, giymeniz için geçici dişler yapabilir, böylece o haftalarda dişsiz kalmanıza gerek kalmaz.

Eğer diş implantlarını düşünüyor ve seçeneklerinizi bilmek istiyorsanız, İzmir’deki Oral Çene Yüz Cerrahisi ve Diş İmplantı Merkezi size yardımcı olabilir. Mavişehir ofisimizle iletişime geçin; çalışanlarımızın bir üyesi sizin için danışma planlamaktan mutluluk duyacaktır. Ağız cerrahlarımız sizin için doğru olan tedavi planını bulacaktır.