Kullanımı Kolay Mıknatıslı Kirpik

Kolay kullanımı sayesinde milyonlarca bayan tarafından tercih edilen manyetik kirpik modellerini online olarak en uygun fiyatlar üzerinden satın alabilirsiniz. Bu ürünler sadece birkaç saniyede göz üzerine takılabilmektedir.

Kullanımı Kolay Mıknatıslı Kirpik

Kolay kullanımı sayesinde milyonlarca bayan tarafındantercih edilen manyetik kirpik modellerinionline olarak en uygun fiyatlar üzerinden satın alabilirsiniz. Bu ürünlersadece birkaç saniyede göz üzerine takılabilmektedir.


Her Cilt Üzerinde Kullanılabilir


Manyetik kirpik modellerinin temizliğini gerçekleştirmekiçin sizlere gönderilmiş olan saklama kabı içerisinde temizleme suyunukoyabilirsiniz. Bu solüsyon içerisinde mıknatıslı kirpik ürünlerini koyunve bekletin.


Kullanımı


Ürünü kirpiğinizin üst kısmına ürünü tutturun. Alt bölümünütaktıktan sonra diğer kirpiği de üzerine takın. İşlem bu kadar kolaydır. Ürünütakarken gözünüzü kırpmamanızı öneriyoruz.


Losyonun Ekstra Etkisi


Makyaj temizliği esnasında temizleme ürünlerini pamuküzerinde damlatabilir ve cilt üzerinde anında uygulayabilirsiniz. Solüsyoniçerisinde bulunan argan yağı sayesinde cildiniz için yararlı bir üründür.


Etrafınızdakileri Etkileyin


Doğal görünümlü mıknatıs sayesinde saniyeler içerisindegözünüze manyetik kirpiği takabilirsiniz. Manyetik kirpik modelleri diğer takmakirpikler gibi tek kullanımlık değildir. Kullandıktan sonra saklama kabınakoyabilir ve daha sonra kullanabilirsiniz.


Bakım Nasıl Yapılır


  1. ·        Solüsyon makyaj temizlemek için kullanabilir,
  2. ·        Solüsyon Manyetikkirpik temizliği kullanılır,
  3. ·        Solüsyonun argan yağı yer alır.
  4. ·        Solüsyon cilt üzerinde kusursuz makyaj temizliğisunar.

      Gözler Daha Çekici Hale Geliyor


      Manyetik kirpik ürünlerinin kullanımı son derecekolaydır. Kirpiği üst ve alt kısmından takmanız yeterli olmaktadır. Gözleri önplanda tutmak için ürünü internet adresimizden kolayca satın alabilirsiniz.  Mıknatıslı kirpik kullananlar da buürünü meyhediyor.


Manyetik kirpik ürünleri 4 farklı şekilde satışa çıkarılmıştır.Her bir ürünün şekli ve uzunlukları farklılık göstermektedir.


Herkes Sizi Fark Edecek


Manyetik kirpikler kolayca fark edilmenizi sağlayacaktır.Manyetikli kirpikler herhangi bir yapıştırıcı kullanılmadan takılmaktadır.Bununla beraber Manyetik kirpik modellerinin cilt üzerinde herhangi bir zararlıetkisi bulunmamaktadır.


Tamamen Doğal Ürünler


Tamamen doğal ürünlerden yapılmış olan Manyetik kirpik modelleri gözlerinizi daha belirgin duruma getirecektir.


Tek Kullanımlık Ürünlere Son


Tek kullanımlık takma kirpiklere göre Manyetik kirpikmodelleri uzun süreli kullanım için özel olarak tasarlanmıştır. Manyetik kirpikaylarca ilk alındığı gibi kolayca kullanılabilir.


İnternet Üzerinden Satın Al


Doğal bir görünüm elde etmek için Manyetik kirpik ürününü satınalabilirsiniz. Farklı modellerde bulunan bu ürünler tarzınıza en uyun kozmetikürünleri olarak bulunur.


Tüm Kadınlar Kullanabilir


Manyetik kirpik ürünler cilt tiplerine uygun olaraküretilmiştir. Kullanım sonrasında gözünüzden çıkarmak istediğiniz bu işsaniyelerinizi almaktadır. Kullanımı son derece kolay olan bu ürün ile birliktebeş saniye gibi kısa bir zamanda Manyetik kirpik gözlerinize yepyeni birgörünüm kazandıracaktır. İnternet adresimiz üzerinde en uygun fiyataralıklarında Manyetik kirpik modelleri satılmaktadır.


Ürünün Avantajları


Manyetik kirpik modellerini taktıktan sonra isterseniz sizdekolayca göz makyajı yapabilirsiniz. Manyetik kirpikler isterseniz, kirpikkıvırma aletini kullanarak daha yumuşak bir forma sokabilirsiniz. Ayrıca rimelkullanılarak doğal kirpiklerle bir araya getirebilirsiniz.