Murat Kurum'un korona testi pozitif çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın ardından, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da koronavirüse yakalandı.

Murat Kurum'un korona testi pozitif çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Murat Kurum'ın testinin pozitif çıktığını duyurarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

"MURAT KURUM'A GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ"

Çelik, paylaşımında "Covid-19 testi pozitif çıkan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU: RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN İNŞALLAH

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bakan Kurum'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Soylu, "Koronavirüse yakalanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn.Murat Kurum Beyefendi'ye, geçmiş olsun. Rabbim, tez zamanda şifa versin inşallah." dedi.

ŞENTOP: KENDİSİNE VE TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u telefonla aradığını belirterek, "Kovid- 19 testi pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cenab-ı Hak'tan kendisine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.


PAKDEMİRLİ: BAKANIMIZA VE TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de Bakan Kurum'a geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Kovid- 19 test sonucu pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Bakanımıza ve tedavi gören tüm hastalarımıza Rabbim'den acil şifalar diliyorum" dedi.