Neden Çocuklu Dünya ?

Çocuğunuz büyürken aynı anda bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal olarak gelişir. Bu süreçlerde gelişimlerini takip etmek ebeveynler için hem önemli hem de zor bir durumdur.

Neden Çocuklu Dünya ?

Bedensel olarak tek ayak üzerinde durabiliyor mu?


Ya da 8 küple kule yapabiliyor mu?


Zihinsel  olarak kendisi iler alakalı sorulara uygun cevaplar verebiliyor mu?


Sosyal olarak nezaket kelimelerini kullanır mı?


Duygusal olarak ise utandığını belli eder mi?


Gibi sorular ebeveynlerin dikkat etmesi, üzerinde durması gereken çocuk gelişimi için önemli olan sorulardan sadece birkaç tanesidir.


Çocuklu Dünya, bazı ebeveynlerin çok fazla dikkat etmediği, bazı ebeveynlerin ise merak ettiği bu gibi sorulara  son vererek bir çocuk gelişim sitesi oluşturdu . Ebeveynler için doğru ve kullanışlı birçok bilginin bulunabileceği bu sitede, çocuk gelişimi ve bebek bakımı adına her türlü uzman bilgisine ulaşabilirsiniz.

 

Çocuğunuzun gelişimi hakkında bilgi sahibi olmak için sitede sorulan sorular ve bu sorulara vereceğiniz cevaplara göre çocuğunuza öze lolarak hazırlanmış bilgilere ulaşabilirsiniz. Çocuğunuzun yaşına göre bulabileceğiniz cevaplar ve gelişim önerileri ile doğru bir yolda ilerleme kaydedebilirsiniz.

 

Bu sitede 0-6 yaş grubundaki çocuklar için, çocuğunuzun adıyla veyaşıyla kayıt oluşturabilirsiniz. Gün be gün bedensel, zihinsel, duygusal vesosyal gelişimini takip edebileceğiniz bu site ebeveyn olarak size veçocuklarınıza pek çok faydalı bilgi sunuyor. Çocuklarla yapılabilecek aktivitelerden, gidilebilecek mekanlarakadar her türlü bilgiyi burada bulabilirsiniz.

 

Uzman görüşlerinin de yer aldığı bölümde, uzman pedagoglar, profesör doktorlar, ebeveynler için yol gösterici birçok farklı konuda yazılar yazmaktadırlar. Bu yazılar çocuk gelişimi ve çocuk psikolojisi hakkında anne ve babalar için oldukça yararlı bilgiler vermekle beraber, farklı tavsiyeler de içerir. Annelik-babalık,beslenme, çocuk ve eğitim, gelişim sorunları, konuşma, sağlık ve bunlar gibi farklı yelpazedeki konulara ışık tutan uzman doktorlar Çocuklu Dünya sitesinde yer alıyor.

 

Çocuklu Dünya’nın blog bölümü de var tabii ki… Lifestyle içeriklerden oluşan blogunda, anne baba ve çocuk aktiviteleri, ebeveynler için her konuda çeşitli tavsiyeler ve püf noktaları bulunmaktadır. Bir hafta sonu için ücretsiz etkinlik arıyorsanız yada çocuğunuzla evde vakit geçirmek istiyorsanız yapabileceğiniz en yaratıcı aktiviteleri çocuklu dünyada bulabilirsiniz.