Başbakan Yıldırım ve Kemal Kılıçdaroğlu ne görüştüler!

Dün akşam Başbakan Binali Yıldırım bir sürpriz yaparak 1. Maddenin oylamaları sonrası muhalefet kulisine yöneldi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanına giderek ikili 15 dakika vakit geçirdi. Başbakan Yıldırım Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşuldu? İşte o görüşmeye damgasını vuran espriler..

Başbakan Yıldırım ve Kemal Kılıçdaroğlu ne görüştüler!

Başbakan Binali Yıldırım’ın kulisine gittiği Kemal Kılıçdaroğlu’yla esprili bir havada geçen görüşmeye 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Başbakan’ın gazetecileri ziyareti sonrası yöneldiği CHP Kulislerine girmesiyle başladı.


Birlikte aynı koltuğa oturup çay içen ikiliden Kılıçdaroğlu Başbakan Binali Yıldırım’a, “Bu teklifi geri çekseniz ne güzel olur. Ortam yumuşar.” Dedi. Bu sözler üzerine CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel’de “Biz sizin 2019’a kadar Başbakan olarak kalmanızı istiyoruz.” dedi. Gülüşmelere neden olan Özgür Özel’in sözleri sonrası Başbakan’da gülümsemekle yetindi.



Özgür Özel bir kez daha söze girdi ve “Bu seferki oylama meclise yakışır bir oylama olsun.” Dedi ve bu kez de devreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin girerek, “Çay çok pahalıya patladı. Başbakanımız çayı yudumlayarak içiyordu bu sözlerden sonra çayı bir anda bitirdi.” Diyerek espri yaptı.