Başbakan'dan Bahçeli'ye övgü Kılıçdaroğlu'na uyarı

Karadeniz'deTrabzon Meydanı’nda büyük bir kitleye hitap eden Başbakan Binali Yıldırım MHP’yle başkanlık sistemini getirileceğinin sinyallerini vererek övgüler dizdi. Öte yandan da Ana muhalefetin lideri Kılıçdaroğlu'na telkinlerde bulundu.

Başbakan'dan Bahçeli'ye övgü Kılıçdaroğlu'na uyarı

Trabzon’dan Başkanlık mesajı veren Yıldırım MHP Lideri Bahçeli’den övgüyle söz ederek,"Bu konuda inşallah MHP ile beraber anayasa değişikliğini yapacağız ve başkanlık sistemini de hayata geçireceğiz" dedi.


KILIÇDAROĞLU’NA TERÖR SPONSPORU BENZETMESİ

BaşbakanYıldırım CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da "Terör sponsorlarının ağzıyla konuşmaktan vazgeç" diye seslendi.


AMANSIZ BİR MÜCADELE VAR

Hem FETÖ hemde BTÖ ile amansız bir mücadele verdiklerini söyleyen Başbakan, “Devletin bekası adına  sizin güvenliğiniz için bu toprakların evladı olan Süleyman Soylu kardeşimizi İçişleri Bakanı yaptık. Sizin uşağınız Süleyman Soylu, güvenlik ekibiyle, polisi, jandarması, askeriyle gece gündüz demeden, memleketin her köşesinde hangi köşede hangi elikte bir terörist varsa tamamını temizleyene kadar mücadele edecek.” Dedi.


OVİT TÜNELİ’NDE IŞIK GÖRÜNDÜ

Trabzon'da"Ovit Tünelinde Işık Göründü" töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Bahçeli'nin başkanlık meselesinin çözümü için sorumluluk aldığını söyledi.


TÜRKİYE’Yİ BÖLDÜRTMEYİZ

BaşbakanYıldırım “Biz 15 sene çalıştık çabaladık. Yolları böldük, milleti birleştirdik.Yolları böldük lakin hayatları, gönülleri birleştirdik. Yolları böleriz lakin Türkiye'yi böldürtmeyiz. Türkiye'yi bölmeye çalışan hainlere de  hak ettikleri cevabı veririz.” Dedi.


KILIÇDAROĞLU’NAYÜKLENDİ: DÖN YANLIŞTAN

Ana muhalefetin iktidarın alternatifi olduğuna dikkat çeken Yıldırım CHP’yi sağduyuya çağırarak  “Terör sponsorlarının ağzıyla konuşmaktan vazgeç. Dışarıda böyle bir takım odaklar var. Türkiye'nin ne büyük badireler atlattığını, ne tür sıkıntılardan geçtiğini, şehitlerimizi, teröre karşı amansız mücadelemizi görmüyor musun? Şimdi zaman eleştirme değil ülkeye sahip çıkma, birlik olma, beraberlik içinde olma zamanıdır. Ayrılıkçılara, terör goygoycularına yaranma zamanı değildir.Ülkenin bekası için bir olmak, beraber çalışmak zamanıdır. Sayın Kılıçdaroğlu'na yol yakınken bu yanlışından dönmeyi tavsiye ediyorum. Tuttuğu Bu yol yol değildir, bu yolun sonu çıkmaz sokaktır. Bu sokağa Trabzon prim vermez, bu sokak 780 bin kilometrekare toprağının hiçbirinde bu söylem, bu ağız prim alamaz."