Bülent Arınç Erdoğan'a gönderdiği mektubu yayınladı

Ak Parti'nin kurucularından eski Manisa Milletvekili Bülent Arınç'ın 15 Temmuz sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dilediği bir mektup yazdığı iddia edilmişti. İddianın sahibi Ahmet Hakan'dı. İddialara sessiz kalan Bülent Arınç bugün sessizliğini bozdu.

Bülent Arınç Erdoğan'a gönderdiği mektubu yayınladı
Bülent Arınç 15 Temmuz sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan özür dilediği yönündeki iddiaları yalanladı. Ahmet Hakan tarafından ortaya atılan iddia da Arınç'ın FETÖ'nün gerçek yüzünü göremediği, bu konuda yanıldığını ve Erdoğan'dan özür dilediği bir mektup yazdığı ortaya atılmıştı. Bugün aynı iddiayı ortaya atan bir haberi de Milat Gazetesi yapmıştı. 

Bülent Arınç bu iddialara karşı sessizliğini bozdu ve Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 15 Temmuz sonrası yazdığı mektubu yayınlayarak iddiaların asılsız olduğunu ispatlamış oldu. 

Arınç bu iddialara karşı sosyal medya sitesi Twitter'dan Erdoğan'ya yazdığı mektubu yayınlayarak yanıt verdi. 

Arınç'ın mektubunda "Şahsen ben de bu olay vesilesiyle geçmişte birlikte olduğum ve hüsn-ü zanda bulunduğum sivil-asker bazı kişiler için şimdi daha sağlıklı bir değerlendirme yapabiliyorum", "Zat-ı alilerinizi bütün gönlümle tebrik ve takdir ediyor; Rabbimden sağlık ve uzun ömürler dileği ile selam ve saygılarımın kabulünü istirham ediyorum" ifadeleri yer alıyor. 

İŞTE BÜLENT ARINÇ'IN YAYINLADIĞI MEKTUP