CHP'li vekil Fatma Kaplan'dan 3 Erkek Fıkrası

CHP Milletvekili Fatma Kaplan, dün AK Partili vekillerin aynı oy kabininde görülmesi üzerine bir fıkra anlatarak AK Partililere "3 erkek aynı kabinde ne yapıyordunuz" diye sordu.

CHP'li vekil Fatma Kaplan'dan 3 Erkek Fıkrası

Dün görüşülen Anayasa Değişikliği'nde maddelere geçilmesi oylamasında 3 Erkek vekilin bir kabin içerisinde olduğu iddialarına dikkat çeken Fatma Kaplan ilginç bir fıkra anlattı ve vekillere 3 Erkek bir kabinde ne yapıyordunuz diye sordu! 


“3 AKP’Lİ VEKİL BİR KABİNDE NE YAPIYORDUNUZ?”


CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan anlattığı bir fıkrayla vekillere kabinde ne yaptıklarını açıklamalarını istedi. Fatma Kaplan'ın anlattığı fıkra şöyleydi: 3 erkek öğrenci okul tuvaletinde bir kabine girerler ve sigara içmeye başlarlar. O sırada nöbetçi öğretmen gelir ve 3 öğrenciyi bir kabinde yakalar. Daha sonra öğrencilere "3 Erkek bir kabinde ne yapıyordunuz sigara mı içiyordunuz?" diye sorunca öğrencilerden biri "Hayır Hocam" diye yanıt verir. Öğretmende kızarak "Oğlum o zaman 3 erkek bir kabinde ne yapıyordunuz!" der ve erkek öğrenci "Hocam vallahi sigara içiyorduk" yanıtını verir. 



Bu fıkradan yola çıkan CHP'li Vekil Fatma Kaplan, bir kabinde görülen AK Partili vekillere "3 Erkek bir kabinde ne yapıyordunuz açıklayın. Vallahi Anayasayı ve gizliliği ihlal etmiyorduk diyorsanız 3 erkek bir kabinde ne yapıyordunuz? Bunu milletimizin bilmeye hakkı vardır." diyerek tepki gösterdi. 


İŞTE CHP'Lİ VEKİLİN O FIKRASININ VİDEOSU