Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa Mitingi Canlı İzle 24 Şubat

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa Mitingi Canlı İzle yayını Haber Gazete'de.. Cumhurbaşkanı Erdoğan referandum mitingleri kapsamında Manisa'da ve Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce kişi Cumhurbaşkanı'nın konuşmasını yapmasını bekliyor. Cumhurbaşkanı'nın Manisa'daki konuşmasını Haber Gazete'den canlı olarak izleyebilirsiniz...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa Mitingi Canlı İzle 24 Şubat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan referandum mitinglerine devam ediyor ve bugün Manisa'da..Cuma namazını Manisa'da kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce kişiye hitap edecek. 


 

 

CUMHURBAŞKANI'NDAN MANİSA MİTİNGİNDE İDAMLA İLGİLİ YENİ ÇIKIŞ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhuriyet Meydanı'ndaki konuşması saat 14:30'da planlanıyordu ama biraz sarkma oldu programda. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manisa mitingini canlı olarak Haber Gazete'den izleyebilirsiniz.

 

 

Cuma Namazı'nı Manisa Hatuniye Camii'de kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan,vatandaşların yoğun ilgisine mashar oldu. Elini öpmek isteyenlere Erdoğan'ın otobüsünden anons yapıldı. 

 

Helikopterle Manisa 19 Mayıs Stadyumu'na inen ve otobüsle Cumhuriyet Caddesi üzerinden yoğun güvenlik önlemleri altında tarihi Hatuniye Camii'ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, camiye girişinde vatandaşlarla selamlaştı. 



Cuma namazı çıkışında da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan cami içinde vatandaşlarla selamlaştı. Cemaatten elini öpmek isteyenleri ise cami imamı Hayrettin Çoban, "Cumhurbaşkanımız elini öptürmek istemiyor, lütfen öpmeyin" şeklinde anons yaparak uyardı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan cami çıkışında da vatandaşları selamlayarak Manisa Valiliğine geçti. Cumhuriyet meydanında ise yoğun kalabalık var. Vatandaşlar Erdoğan’ın konuşmasını bekliyor.