Devlet Bahçeli kimlere güdük dedi?

MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün partisinin haftalık toplantısında MHP'yi referandum üzerinden karalamaya çalışan bazı isimleri vererek onları güdük diye tanımladı. Devlet Bahçeli kimlere güdük dedi?

Devlet Bahçeli kimlere güdük dedi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ak Parti'ye referandumda Anayasa Değişikliği için destek vermesinden dolayı, kendisini ve partisini karalamaya çalışanlara sert cevap vererek onlara "Kendine milliyetçi diyen güdükler.." dedi. 

 

Oldukça sert sözler söyleyen Devlet Bahçeli'nin açıklamalarında en dikkat çeken ifade Devlet Bahçeli'nin Referandumda Evet kararını eleştirenler vardı. Kendileri için bir karalama kampanyası üretildiğini söyleyen Devlet Bahçeli,yeni anayasa değişikliğine neden evet dediklerini anlattı. 



"SİZE Mİ SORACAKTIK"

Grup toplantısında Türkiye gündemine ilişkin konuşan Devlet Bahçeli, MHP'nin kimseye diyet borcunun ve  kendilerinden alacaklının olmadığını, arka kapı siyaseti, siyasi menfaat beklentisinin kendilerine yabancı ve uzak olduğunu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Halkların Demokratik Partisi (HDP), Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ), PKK terör örgütü, DHKP-C, ÖDP, EMEP, Komünist Partisi, cumhuriyetten geçinen fesat yuvalarının ve kendilerine milliyetçi diyen bir takım güdüklerin MHP'ye saldırdığını, gerekçe olarak ise ‘niye evet diyormuşuz, size ne, size mi soracaktık?’ ifadelerini kullandı.


ERDOĞAN'I TERCİH EDECEĞİZ


Açıklamalarına devam eden MHP lideri Devlet Bahçeli, daha düne kadar halklara özgürlük diyerek, orak-çekiçle poz vererek, ülkücülere pusu kuran Perinçekgiller’in neredeyse kendilerine davalarını öğretip ülkücülük anlatacaklarını, bunun ise arsızlık, densizlik ve ahlaksızlık olduğunu, eğer Doğu Perinçek ve 'hayırcı' yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih haklarının olması durumunda kesinlikle ve istisnasız olarak Sayın Erdoğan'ı tercih edeceklerini söyledi.


CHP zihniyetinin milletten şamar yiyeceğini söyleyen Devlet Bahçeli, HDP ile beraber hareket eden CHP'nin suyun dibine tortu gibi çökeceğini söyledi.