Elif Türkmen Doğan 1 milyon seçmene mektup göndermiş!

1.2 milyon liralık haberleşme faturasıyla günlerdir gündemden düşmeyen CHP'li katip üye Elif Doğan Türkmen'den gelen açıklamalar şaşırttı. "Vatandaşın parası sokağa gitmedi." diyen Elif Doğan Türkmen söz konusu haberleşme faturasının 1 milyon seçmene mektup gönderdiğinden dolayı oluştuğunu belirterek paranın meclisten çıkıp PTT'ye gittiğini söyledi.

Elif Türkmen Doğan 1 milyon seçmene mektup göndermiş!

1.2 milyon liralık astronomik haberleşme faturalarıyla gündeme gelen Elif Doğan Türkmen,herkesin merak ettiği bu kadar faturayı gerektirecek ne görüşme yaptı sorusunu bugün cevapladı. 


"Vatandaşın parasını çarçur etti." eleştirilerine CHP'li vekilin cevabı "Vatandaşın parası sokağa gitmedi. Bu meclis,bu PTT. Buradan çıkmış,buraya girmiş. Sokağa giden vatandaşın parası yok." şeklinde cevap verdi. 


1 milyondan fazla seçmene mektup gönderdiği için böyle bir faturanın oluştuğunu söyleyen CHP'li katip üye, "Vatandaşın parası değil mi?" denilince de vatandaşın parasının sokağa gitmediği,meclisin kasasından çıkıp PTT'nin kasasına girdiğini belirterek sokağa giden bir para olmadığını söyledi. 


Kılıçdaroğlu'nun bugün divan üyeliğinden istifasını istemesinin sorulduğu vekil Türkmen, istifa gerektiren bir durum olmadığını düşündüğünü ve partisinin alacağı karara saygı duyacağını söylemekle yetindi. Elif Doğan Türkmen, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra gereğini yapacağını söyledi.




“YAPTIĞIMIN ARKASINDAYIM”

Büyük bir kısmı mektup parası. Asıl rakam mektup. 1 milyonun biraz üzerinde mektup gönderdim. Biz bu işlemleri yaptık. Bu işlemleri yaptığımızda da bana bu rakamlar daha sonra söylendi. Ben yaptığımın arkasındayım. Yanlış olduğunu düşünmüyorum. Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan da seçimler öncesi mektup göndermiş. Sayın Cumhurbaşkanımız gönderiyor, sayın Davutoğlu gönderiyor. Çok güzel haberler oluyor. Elif Doğan Türkmen gönderirse kıyamet kopuyor. Burada resmen benim üzerimde linç kampanyası yürütülüyor.Bu rakamları bilseydim mektuplar için özel bir çalışma yapardım. Her aileye bir tane göndermek gibi bir çalışma yapardım.