Kılıçdaroğlu'na suikast ihbarları ciddi seviyeye ulaştı

Bugün Cumhuriyet Gazetesi'nin ortaya attığı bir iddia gündeme bomba gibi düşeceğe benziyor. Gazetenin iddiasına göre,Reina saldırısından bir kaç gün önce hem Kemal Kılıçdaroğlu'na hemde diğer muhalefet liderlerine acil boyuttaki suikast ihbarları uyarısı yapıldı. Kılıçdaroğlu'na uyarının bizzat Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapıldığı belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu'na suikast ihbarları ciddi seviyeye ulaştı

 Reina saldırısı öncesi Başbakan Binali Yıldırım’ın CHPLideri Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast istihbaratları artınca yüzyüze görüşmeyibeklemeden telefonla bilgililendirdiğini öğrenildi. Acil boyutaki ihbarlarnedeniyle zaman kaybedilmeden bu yönteme başvurulduğu belirtiliyor.


YOĞUN SUİKAST İHBARI

Gündeme bomba gibi düşecek haberi Cumhuriyet Gazetesi’ndenErdem Gül yazdı. Türkiye’de tehlikenin daha ciddi boyutlara ulaştığına dikkatçeken Cumhuriyet Yazarı, Türkiye’deki muhalefet liderlerine saldırı ve suikastuyarısı yapıldığına dikkat çekti.


BUGÜN BİR AÇIKLAMA GELEBİLİR

Kılıçdaroğlu’na gelen uyarı telefonun yılın son günlerindegeldiği ve Reina saldırısının öncesinde olduğu belirtiliyor. Başta Kılıçdaroğluolmak üzerediğer muhalefet liderlerini de kapsayan uyarılarla ilgili bugünhükümetten bir doğrulama yada yalanlama gelmesi bekleniyor.


ZIRHLI ARAÇ TAHSİSİ

Uyarıların çok ciddi olduğunun söyleyendiği Kılıçdaroğlu’nabu çerçeve de yeni bir zırhlı araç tahsis edilebileceği de belirtildi.Kılıçdaroğlu’nun uyarıların çok ciddi olmasına rağmen zırhlı aracı hâlâ kullanmayabaşlamadığı öğrenildi.