Mehmet Aslantuğ Ve Eşi Arzum Onan'ın Evliliklerinde Kriz Sebebi

Son günlerde ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ve eşi Arzum Onan'ın evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları yönünde iddialar yer alıyor.

Mehmet Aslantuğ Ve Eşi Arzum Onan'ın Evliliklerinde Kriz Sebebi

27 yıllık evliliklerinin sona ereceği konuşulurken, çiftin evlerini ayırdıkları ve boşanacakları söyleniyordu. Ancak Arzum Onan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu iddiaları yalanladı.

Onan, yaptığı açıklamada, ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini ve Mehmet Aslantuğ'un da seçim sürecinde önemli bir mücadele verdiğini belirterek, böylesi dedikodulara karşı cevap vermek zorunda kalmalarının üzücü olduğunu dile getirdi. Onan, uzun yıllardır sevdiği adamın her zaman yanında olduğunu ve desteklediğini vurgulayarak, ilişkilerde zaman zaman yaşanan yorgunlukların herkes için normal olduğunu ve sevgi, saygı ve aile bağının buna etki etmeyeceğini ifade etti.

Kriz Yaşamadıklarını Söylemişlerdi

Ünlü çiftin bu açıklamasıyla birlikte, evliliklerinde kriz yaşamadıkları yönünde açıklık getirilmiş oldu. son gelişmeler, çiftin ayrılık kararı aldığı yönünde. Yakın çevrelerinin ve kaynakların verdiği bilgilere göre, Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın 27 yıllık evlilikleri sona eriyor. Çiftin bir süredir aralarında sorunlar olduğu ve bu sorunların artarak devam ettiği belirtiliyor.

Mehmet Aslantuğ, özel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, evliliklerinde ciddi sorunlar yaşadıklarını itiraf etti. Ünlü oyuncu, "Eşimle aramızda yaşanan sorunlar maalesef aşılamaz hale geldi ve bu süreçte birbirimizi anlamakta zorlandık. Karar vermek zor oldu ama artık ayrılık kararı aldık" dedi.

Arzum Onan Resmî Açıklama Yapmadı

Arzum Onan ise henüz resmi bir açıklama yapmasa da yakın çevresine boşanacaklarını söylediği öğrenildi. Çiftin boşanma sürecinin ise hukuki olarak devam ettiği ve anlaşmalı bir şekilde sonuçlanacağı belirtiliyor.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin ayrılığı, hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı. Ancak her iki tarafın da bu kararı verdikten sonra mutlu olacakları ve hayatlarına yeniden yön verecekleri düşünülüyor.

son zamanlarda, çiftin ayrılma kararı almak üzere olduklarına dair söylentiler yeniden alevlendi. Bazı kaynaklar, çiftin boşanma sürecinin hızlandığını ve ayrılık kararını resmi olarak duyuracaklarını iddia ediyorlar.

Bu söylentilerin doğruluğu henüz kesinleşmemiş olsa da, Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın hayranları, uzun süredir birlikte olan ve sanat camiasında örnek çiftlerden biri olarak kabul edilen bu ikilinin boşanmaları durumunda şaşıracaklar.