Aslan'dan Kartal'a transfer çalımı

İlk yarının sona ermesinin ardından, transferde son 24 saatte yaşanan sürpriz bir gelişme büyük yankı yarattı! Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'a tarihi bir çalım atmak üzere olduğu öğrenildi.

Aslan'dan Kartal'a transfer çalımı

Hürriyet'te yer alan habere göre;  Galatasaray ile Beşiktaş, bir kez daha transferde karşı karşıya geliyor.  Kartalın uzun süredir talip olduğu Samuel Eto'o'nun transferi için Galatasaray’ın da devreye girdiği öğrenildi.

 

Devre arasında ciddi bir bonservis bedeli karşılığında Galatasaray’da ayrılması beklenen Lukas Podolski'nin yerine santrfor arayışına giren sarı kırmızılı yönetimi, Samuel Eto'o'yu da gündemine aldığı gelen bilgiler arasında,  Uzun sürredir Beşiktaş'a transferi direkten dönen Kamerunlu futbolcunun menajeri ile ön görüşme yapıp nabız yoklayan Galatarasay yönetimi olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

 

Sarı Kırmızılı yönetimi 35 yaşındaki Eto'o'yu para artı futbolcu takası yoluyla renklerine bağlamayı planladığı öğrenildi.  Antalyaspor, sarı kırmızılılarda kadroya giremeyen Salih Dursun ile her konuda anlaşmaya varmıştı. Bu anlaşma üzerine Galatasaray yönetimi bu futbolcunun bonservisinin yanı sıra bir miktar da para verip Eto'o'yu almaya çalıştığı bildirildi.

 

Siyah Beyazlı yönetimi ise boş durmuyor ve Samuel Eto'o'nun transferi için görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor. Beşiktaş yönetimi daha önce Ömer Şişmanoğlu'nu bonservisiyle, Kerim Frei'ı da kiralık olarak Antalyaspor'a vermeyi teklif etmiş fakat taraflar arasında anlaşma sağlanamamıştı.
Transferin gözde ismi 35 yaşındaki Eto'o, bu sezon Süper Lig'de 15 maçta forma giyerken, 5 gol attı, 2 asist yaparak göz doldurdu. Kamerunlu futbolcunun Antalyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2018'de sona erecek.