Beşiktaş Caner Erkin İçin Atağa Geçti

Bir zamanlar fenerbahçenin yıldız oyuncularından birisi olan Caner Erkin ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Caner Erkin'in bonservisini almak için girişmelere başlamakta olan yönetim, İnterin kapısını çaldığı öğrenildi. Tecrübeli sol bekin aşil tendonundaki sakatlığı sebep gösteren Siyah Beyazlılar, İtalyan ekibinden opsiyon bedeli için indirim talep etti.

Beşiktaş Caner Erkin İçin Atağa Geçti
Akşam'da yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi sezon başında kiralık olarak alınan Caner Erkin'in tapusunu almaya karar verdi. Yönetim dört yıllık sözleşme konusunda oyuncuyla anlaşma sağladı.

Bir sezonluğuna kiralık olara gelen ve 1 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan 28 yaşındaki sol bek için İnter kulübüyle görüşmeler başladı. Başkan Fikret Orman ve ekibi, 1 milyon euroluk opsiyonu indirmek için uğraşıyor. Inter'in de buna olumlu baktığı öğrenildi. 

Yıllık ücreti 1.750 bin euro olacak
 
Eğer İtalyan ekibiyle el sıkışılırsa, Caner Erkin'le dört yıllık yeni sözleşme imzalanacak. 28 yaşındaki oyuncu, Siyah-beyazlıların yıllık 1.750 bin euroluk teklifini kabul etti. Öte yandan sakatlığı düzelen milli sol bek, düz koşulara devam ediyor. Mart başı dönecek.