Çağlar Söyüncü için dev kulüpler birbirleriyle yarışıyor

Son yılların en parlak futbol yıldızları arasında Çağlar Söyünce ilk akla gelen isimlerin başında geliyor. Milli takımın da gözde oyuncularından bir tanesi olan Çağlar Söyünce aynı zamanda Premier Liginde yer alan pek çok önemli futbol takımının da peşinden koştuğu bir futbolcu ki kendisi için İngiltere’nin en büyük takımlarından birisi olan Manchester City ile görüşmeler yapılmış durumda.

Çağlar Söyüncü için dev kulüpler birbirleriyle yarışıyor

Çağlar Söyüncü şu anda 21 yaşında stoper olarak da Freiburg takımında oynuyor. Lakin kendisini almak için çaba gösteren tek takım Manchester City değil. Bir diğer önemli olan takım Arsenal da kendi renklerine almak için ciddi biçimde seferber olmuş durumda.

Ortada yer alan söylentilere göre kendisi için 30milyon sterlin gibi çok önemli bir değeri bu dev takımlar çıkarmaya dündenrazı.

İşte Önemli Detaylar

Hem A milli takımının hem de Türk futbolunun gözde ve başarılı stoperi artık hedeflerini büyütmüş durumda ve daha büyük başarılara imza atmak istiyor.Bu noktada da yapılan görüşmelerden de net bir biçimde anlaşılacağı üzere amacı iyi bir İngiliz takımında oynamak. Manchester City ve Arsenal da bu takımlar arasında en iyilerinden iki tanesi.

Bu iki büyük İngiliz kulübü kendisini aylardır takip ettiği için kesenin ağzını açmış durumda ve Arsenal bir süre önce böylesine özel bir futbolcu ile görüşmelere başladı. Hali hazırda Bundesliga Freiburg futbol takımında oynayan futbolcu için menajerinin dün Manchester City oyuncuları ile dün bir görüşmeyi İngiltere’de yapmış olduğu öğrenildi.

2015-2016 sezonunda kendi renklerine Enes Ünal isimli oyuncuyu bağlayan bu ünlü İngiliz Takımı şimdi de Çağlar Söyünce’yü katmak istiyor ve bu yolda da ciddi çabalar harcıyor. Lakin futbolcunun nasıl bir karar vereceği şimdilik meçhul. Ama Arsenal ağır basıyor gibi görünüyor zira düşündükleri rakam 30 milyon.