Dursun Özbek'n basın toplantısından notlar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bir basın toplantısıyla yükselen tansiyonu düşürmeye çalıştı. Taraftarların dün akşamki tezahüratları ve Galatasaraylı yönetici canlı yayındayken beyaz mendilli tepkileri sonrası Galatasaray yönetiminin nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyordu. Dursun Özbek'ten ilk açıklama geldi ve Riekerink ile yola devam edilip edilmeyeceğinin sinyalini verdi Başkan Özbek..

Dursun Özbek'n basın toplantısından notlar

Galatasaray'da Kayserispor maçından sonra moraller oldukça bozuk. Yenmesi halinde rakiplerine karşı büyük bir avantaj yakalayacak sarı kırmızılı ekipte Teknik Adam Riekerink'le yola devam edilip edilmeyeceği merak ediliyordu. 

 

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Dursun Özbek özet olarak "Futbolda olur böyle skorlar." şeklinde bir açıklama yaptı. Hiçbir teknik adamla görüşmediklerini söyleyen Başkan Özbek,mevcut hocayla yola devam edileceğinin sinyalini vererek,mutlak hedefin şampiyonluk olduğunu dile gertirdi. 

 

"Taraftarın tepkisini yok saymıyoruz." diyen Özbek,durumu telafi etmenin derdinde olduklarını,ligin uzun bir maraton olduğunu ve ortasında bir yerde olunduğuna dikkat çekerek, "Her takım her takımı yenebiliyor yenilebiliyor. Galatasaray camiası adına üzücü bir gündü. Ama bu skorla Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmuş değil." dedi. 

 

Hataların her takımda olabileceğini söyleyen Dursun Özbek, "Takım olarak her zamankinden daha fazla şampiyon olmak istiyoruz ve dünkü maçın etkisinden kurtulmak istiyoruz. Yönetim Kurulu'da benimle aynı fikirde. Dolayısıyla kimse farklı düşünceler içinde olmasın." dedi. 

Riekerink ile yola devam sinyali veren Özbek, spor basınında yer alan isimlerin hiçbiriyle görüşmediklerini söyledi. Bu hafta Galatasaray'ın Kayserispor'u yenmesi halinde büyük bir avantaj yakalayacaklarının farkında olduğunu ama bunun yılgınlığına düşmemeleri gerektiğini de söyledi.