Camdaki Kız 77.Bölüm’de Neler Yaşandı. Camdaki Kız’a Yeni Katılan Laz Kızı Kimdir?

Nalan, yüzleşmek zorunda kaldığı gerçeklerle adeta yıkılmış durumda. Kendisine söylenen yalanları öğrenince hayal kırıklığına uğrayan Nalan, yaşadığı hayal dünyasının gerçek dışı olduğunu kabul etmek zorunda kalıyor.

Camdaki Kız 77.Bölüm’de Neler Yaşandı. Camdaki Kız’a Yeni Katılan Laz Kızı Kimdir?

Öte yandan Sedat, Muzo'dan öğrendiği haberler karşısında oldukça sinirli. Muzo'nun anlattıklarına göre Nalan'ın Hayri ile birlikte olduğunu öğrenen Sedat, adeta çılgına dönmüş durumda. Bu haberin ardından ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Gülcihan'ın sağlık durumu her geçen gün kötüye gidiyor. Bu durum, ailesi ve yakınları arasında büyük üzüntü yaratıyor. Metin ise Nalan'a veda etme kararı almış durumda. Bu kararını açıkladığı Nalan'ın nasıl tepki vereceği ise bilinmiyor. Tüm bu gelişmelerin ardından Nalan'ın yaşadığı zorlu süreç, izleyicilerin de merakla takip ettiği bir konu haline geldi

Nalan, Hayri’nin Evlilik Telifini Reddetti

Nalan, sonunda Hayri ile ilgili kararını vermiştir. Hayri'yi karşısına alarak cesur bir adım atar ve ona evlenmek istemediğini söyler. Hayri, şaşkına dönmüştür ve ne diyeceğini bilemez. Uzun bir süre sessiz kalır ve ardından sinirli bir şekilde oradan ayrılır.

Hayri'nin şaşkınlığı bitmek bilmez. Nalan'ın açıklaması karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Ancak asıl şaşırtıcı olan, Nalan'ın bu kararını verirken Hayri'ye yalan söylememesidir. Hayri, Nalan'a neden böyle bir karar verdiğini sormak ister ancak Nalan net bir cevap vermez. Bu sırada Sedat, Muzo'dan zorla Nalan'ın Hayri ile birlikte olduğunu öğrenir. Sedat, Nalan'ın onu aldattığını düşünerek çılgına döner ve intikam almak için harekete geçer. Ancak gerçekleri öğrendiğinde ne yapacağı merak konusu.

Metin ise Nalan'a veda eder. Kendisiyle ilgili sorunları çözmek için bir süreliğine yurt dışına gitme kararı almıştır. Bu karar, Nalan'ı üzse de Metin'in değişmesi için gerekli bir adımdır. Gülcihan'ın hastalığı ise kötüye gitmektedir. Nalan, arkadaşı için endişelenir ve onun yanında olmaya çalışır.

Nalan ile Hayri arasında yaşanan ilişkiyi öğrenen Sedat'ın ne yapacağı merak konusu olurken, Nalan'ın hayatındaki tüm dengeler değişmeye başlamıştır. Muzo ise Nalan'a her zaman destek olacağını söyleyerek onun yanında olmaya devam eder.

Laz Kızı Kimdir?

"Camdaki Kız" dizisindeki Laz kızı rolüyle tanınan oyuncu Elçin Afacan'dır. Elçin Afacan, 28 Eylül 1991 tarihinde Trabzon'da doğmuştur. Trabzon Güzel Sanatlar Lisesi mezunu olan Afacan, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda okudu. Oyunculuk kariyerine 2014 yılında "Bir Küçük Eylül Meselesi" filmiyle başladı ve ardından "Poyraz Karayel", "Kurtlar Vadisi Vatan", "Kardeş Çocukları" gibi dizilerde rol aldı. "Camdaki Kız" dizisiyle ise daha geniş bir kitleye ulaşarak tanındı.