Fenerbahçe'nin bugünkü maçı Lig Tv'de şifresiz mi yayınlanacak?

Geçtiğimiz gün çıkan bir haberde Lig TV'nin Pazartesi'ne kadar tüm maçları şifresiz yayınlayacağı yazıyordu. Bu akşam oynanacak Fenerbahçe Adanaspor maçını şifresiz yayınlayıp yayınlamayacağı merak konusu oldu. İşte bu sorunun cevabı ve detaylar..

Fenerbahçe'nin bugünkü maçı Lig Tv'de şifresiz mi yayınlanacak?

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe Adanaspor maçı Lig Tv'den ücretsiz olarak yayınlanacak. Herhangi bir şifrelemenin olmayacağı maçı evinizden keyifle izleyebilirsiniz. 

Bilindiği üzere Lig TV Katarlı Şirket beIN Media Group tarafından satın alındı. Katarlı şirket Lig TV'nin adını beIN Sports olarak değiştirdi ve artık Süper Toto Süper Lig maçları beIN Sports kanalından yayınlanacak. 

Şirket aldığı bir kararla beIN Sport kanalında tüm maçları ücretsiz olarak yayınlama kararı aldığını açıklamıştı ve bu da sporseverlere müjde olarak duyurulmuştu. 

ÖNEMLİ UYARI

Fenerbahçe maçını izlemenin sadece Üyelere ücretsiz. Yani Digiturk üyesi olup da Lig Tv almamış olanlar izleyebilecek maçı. Digitürk'e üyeliği olanlar izleyebiliyor yani öyle uydudan falan izlemek serbest değil! 

Bu akşam saat 19:00'da başlayacak Fenerbahçe Adanaspor maçının Lig Tv'den şifresiz yayınlanacağı belirtiliyor. Yeni adıyla beIN Sports Tv'de şifresiz olarak yayınlanacak maçı frekans ayarlarını yapan tüm futbolseverler izleyebilecekler. 

LİG TV ARTIK ŞİFRESİZ Mİ OLACAK? AÇIKLAMA GELDİ

Süper Lig'in yanı sıra Premier Lig, La Liga, Ligue 1 ve Serie A'nın da yayın haklarına sahip olan kanallar, Lig TV ismiyle son yayınlarını dün gerçekleştirdi.

Digitürk'ten yapılan açıklamaya göre; bugünden itibaren Süper Lig maçları da dahil tüm içerikler, pazartesi gecesine kadar üyelere şifresiz olacak.

Digitürk'ten yapılan açıklama şöyle;

"Digiturk tüm bu yenilikleri geniş bir izleyici kitlesi ile paylaşmak amacıyla 13 Ocak Cuma gecesinden başlayarak 16 Ocak Pazartesi günü sonuna kadar film, dizi, tüm Süper Lig ve Spor Extra paket içeriklerini tüm üyeleri için ücretsiz olarak sunacak"

BEIN SPORTS TÜRKSAT 4A UYDU FREKANS AYARLARI

beIN Sports HD, Frekans: 11676, Polarizasyon: V (Dikey), Sembol Oranı: 24444, FEC: 3/4, Kapsama: Batı, Paket: Dıgıturk T37