Galatasaray kazanmak istiyor

Trabzonspor ile son derece önemli bir karşılaşma yapacak ve ligin kaderini etkileyecek olan karşılaşmayı Galatasaray kazanır ise şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşar duruma gelmiş olacak.

Galatasaray kazanmak istiyor

Galatasaray açısından bu maça bakıldığı zaman bu maçı cim bom kendi sahasında oynayacak ve şu ana kadar kendi sahasında son 19 haftadır oynadığı hiçbir maçı kaybetmemesi dikkat çekiyor. Ama bunun yanı sıra kulüp için oldukça futbolculardan bir tanesi olan Fernando ise bu maçta oynayamayacak zira kendisi cezalı durumda.

Fernando cezalı durumda

Galatasaray takımının  Brezilyalı  olan futbolcusu Fernando, Spor Toto Süper Lig 26. haftasında Galataray Fenerbahçe arasında oynanan maçta sarı kart aldığı için bu karşılaşmada takımı ile beraber sahaya çıkamayacak. Bu durumda ise Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in ne yapacağı merak konusu.

Serdar Aziz ile Feghouli sarı kart sınırında

Galatasaray takımı için sorun teşkil eden bir diğer önemli olan durum ise Serdar Aziz ve Sofiane Feghouliisimli takım için önem taşıyan iki sporcunun sınırda olması.Yani onların bir sarı kart sınırı bulunuyor ki bu da bu maçta durumun kritik bir hale gelmesine neden oluyor. Eğer bu iki futbolcudan birisi veya her ikisi Trabzonspor maçı içinde sarı kart cezası görür ise bir sonraki hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçında olamayacak ki bu da takım için bir diğer handikap.

En büyük kozları Gomis

Ama tüm bunlara rağmen Galatasaray takımının bu maç içinde en büyük silahı futbolcu Gomis olacak. Kendisi sezon içinde adeta takımı sırtlamış durumda ve takımına 25 gol atarak katkı sunmuş bulunuyor.