Ünlü Çift El Ele Görüntülendi!

Birliktelikleri 2021 yılında başlayan Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu çifti İstanbul’da ilk kez gazetecilere yakalandı.

Ünlü Çift El Ele Görüntülendi!

Caddebostan’da bir mekândan çıkarken görüntülenen çift “Her şey yolunda” dedi. Bir süredir mutlu bir birliktelik yürüten çiftin nikâh masasına oturacağı iddia ediliyor. Daha önce hiç evlenmeyen Aslıhan Gürbüz’ün yuva kurmak istediği yakın çevresinden alınan duyumlar arasında. Öte yandan İsmail Hacıoğlu’nun ise bu üçüncü evliliği olacak. Birlikte bir projede yer alıp almayacakları sorulan çift, İkimize de gelen harika projeler var. Şimdilik onlara bakacağız" dedi. Çiftin yaz sonunda nikâh masasına oturması bekleniyor. İddialara göre nikâh hazırlıkları ise çoktan başladı. Çift sosyal medyada birlikte yaptığı paylaşımlar ile mutluluklarını gözler önüne seriyor.

“Yuva Kurmak İstiyorum.”

Birliktelikleri mutlu bir şekilde devam eden çiftin aradıkları mutluluğu birbirlerinde bulduğu aşikâr. Gürbüz’ün yakın çevresine evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söylediği duyumlar arasında. Daha önce Duygu Kaya Kumarki ve Vildan Atasever ile evlenip boşanan İsmail Hacıoğlu’nun ise Kumarki ile yaptığı evliliğinden bir çocuğu bulunuyor. Aslıhan Gürbüz ise ilk kez nikâh masasına oturacak.

62cbb9b04e3fe1133cd1f3f7.webp

İsmail Hacıoğlu Kimdir?

Ayla filmi ile dikkatleri üzerine çeken İsmail Hacıoğlu 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Babası ünlü futbolcu Mehmet Hacıoğlu’dur. Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü yarıda bırakan Hacıoğlu “Bana Şans Dile” filmindeki performansı ile sinema hayatına başlamıştır. “Karşılama” filmi ile Altın Portakal’da umut veren genç oyuncu ödülünü alan Hacıoğlu Türkiye’nin başarılı oyuncuları arasında yer alıyor.

62cbc305d265a21cf0cd80cd.webp​​​​​​​

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

1983 yılında dünyaya gelen Aslıhan Gürbüz Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. İstanbul’da doğan oyuncunun ilk dizisi Meral Okay’ın yazdığı Bir Bulut Olsam dizisi. Yahşi Cazibe ile tüm Türkiye tarafından tanınan oyuncunun birbirinden başarılı birçok dizi ve film projesi bulunuyor. Yahşi Cazibe dizisinde canlandırdığı “Cazibe” karakteri ile Altın Kelebek ve Antalya Televizyon Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödüllerini alan Aslıhan Gürbüz, “Bana Karanlığı Anlat” filmi ile de Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.