Camdaki Kız Gülcihan Diziden Ayrılıyor mu?

Üç sezondur ekranlara gelen camdaki kız dizisi dikkat çeken olayları ve konusu ile reytinglerde yüksek oranlar almaya devam ediyor. Son Bölümlerde Gülcihan’ın rahatsızlanması ile özellikle diziden çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

Camdaki Kız Gülcihan Diziden Ayrılıyor mu?

Devrim Yakut’un canlandırdığı Gülcihan karakteri ölümcül bir hastalığa yakalanması ile ailesini üzmüştü. Ailesiyle vedalaşma sahnesi gerçekleşen Gülcihan karakterinin ölüp ölmeyeceği camdaki kız hayranları tarafından merak konusu oldu.

Amansız bir rahatsızlığa yakalanan Gülcihan ailesiyle vedalaşıp duygu dolu anlarla seyirciyi etkilemişti. Çözümü olmayan bir hastalık olması dolayısıyla Gülcihan karakterinin ölüp ölmeyeceği camdaki kız hayranları tarafından sosyal medyada gündem oldu. Ekrana gelen sahnede ise Gülcihan’ın hem ailesiyle hem de eşiyle vedalaştığı ve yaşama veda ettiği görülüyor. Böylelikle 3 sezondur ekranlarda yer alan Gülcihan karakterine hayat veren Devrim Yakut diziden ayrılmış oldu.

Devrim Yakut Kimdir?

Usta oyuncu Devrim Yakut 3 sezondur camdaki kız dizisiyle ekranlarda boy gösteriyordu.

Seher Devrim Yakut, 27 Mayıs 1968 yılında doğdu. 1992 yılında Ankara üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olarak oyunculuk eğitimini almış oldu. 1994 yılı ve 2003 yılı tarihleri arasında Adana devlet tiyatrosunda çalıştı. Ayrıca Adana tiyatro atölyesinde yer alan Devrim Yakut bir yandan bu atölyenin de kurucularından biridir. Yaşamı boyunca kariyerinde pek çok başarılı işe imza atmış olan Devrim Yakut gerek tiyatrolarda gerek dizilerde boy göstererek pek çok hayran kitlesine ulaşmıştır.

6453d03f86b24a58e89597f2.webp

2005 yılından bu yana ise Ankara üniversitesinde bir yandan eğitim vermeye devam eden Devrim Yakut oyunculuk eğitimleri ile de kariyerine devam etmiştir.

Özel hayatında ise 2012 yılında Alper Kut ile dünya evine girerek, evliliğe adım atmıştır. Mutlu bir şekilde devam eden evliliğinin yanı sıra başarıları ile gündeme gelen Devrim Yakut hem kariyerim hem özel hayatı ile pek çok hayran kitlesine ulaştı.

6453d03e86b24a58e89597ef.webp

Şimdilerde son 3 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan camdaki kız dizisinde dikkat çeken karakterlerden biri olan Gülcihan karakterine hayat vermiştir. Bu karakterle de yine beğenileri üzerine toplamış ve şimdilerde veda sahnesinin çekilmesi ile gündem olmuştur.