Beren Saat’ten Aşkı Memnu Yorumu

Beren saat yıllar önce yer aldığı aşk-ı memnu dizisinde özellikle Bihter karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Büyük bir hayran kitlesi oluşturan Beren Saat şimdilerde dijital platformlarda yer aldığı projeleri ile gündeme geliyor.

Beren Saat’ten Aşkı Memnu Yorumu

Aşk-ı memnu isimli eserin film olarak yeniden çekilmesi konusunda Beren Saat’in yapacağı yorum pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. Bu konuda yakın zamanda Fikri sorulan Beren Saat projeyi desteklediğine dair açıklamalarda bulundu. Dönem filmi olarak yayınlanacağını ve kendi yaptıkları işten daha farklı olacağını ifade eden Beren Saat güzel bir proje beklediğini de ifade etti. Olumlu yorumları ile dikkat çeken Beren Saat, çok iyi bir proje olacağına inandığını da ifade etti.

Yeni Aşkı Memnu ve Farah Zeynep Abdullah

Dönem filmi olarak çekilecek Aşk-ı Memnu filminde Bihter karakterini Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. Pek çok kişi tarafından merakla beklenen Aşk-ı Memnu filmi dijital platformda yerine alacak. 1900’lü yılların atmosferini yansıtacak olan film dönen filmi olarak çekilerek bu şekilde seyirciye sunulacak. Kadrosu tamamlanmış olan Aşk-ı Memnu filminin henüz ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Aynı zamanda kadroda Hande Ataizi, Boran Kuzum, Ebru Özkan gibi pek çok usta kadronun yer aldığı da açıklandı. Dikkat çeken kadrosu ile yeni Aşk-ı Memnu filminin nasıl olacağı özellikle Aşk-ı Memnu hayranları tarafından merak ediliyor.

Netflix’te yayınlanması planlanan Aşkı Memnu filmi tarihi henüz kesinleşmese de kadrosu tamamlandığı için çalışmaları da sürüyor.

beren-saat-den-ask-i-memnu-filmine-tam-destek-a0uhy.webp

Aşkı Memnu Kimin Eseri

Eski yıllara ait bir roman olan Aşk-ı Memnu Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri olarak biliniyor. Bu ölümsüz eser daha önce dizisi çekilmişken günümüzde yeniden filmi çekilerek gündeme geldi.

12 sene önce yayınlanan dizide başrollerde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ oynamış ve büyük bir hayran kitlesine ulaşmışlardı. Çekilecek olan Aşk-ı Memnu’da Bihter ve Behlül karakterini ise Farah Zeynep Abdullah ve Boran kuzum canlandıracak. Daha önce dizisi yapılmış şimdi ise dönem filmi olarak geri dönen Aşk-ı Memnu Netflix’te yayınlanacak. Dönem filmi olmasıyla hayranları şimdiden yeni Aşk-ı Memnu’yu heyecanla bekliyor.