Şevval Şam Prenses Sezonunu Açtı

Ünlü oyuncu Şevval Sam, karavanı "Prenses" adıyla çağırarak yaz tatilini geçirmek için yola çıktı.

Şevval Şam Prenses Sezonunu Açtı

Çatalca'daki Elmalıdere Piknik Alanı'nda karavanını park eden Sam, "Prenses sezonu açtı valla" notuyla bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

49 yaşındaki oyuncu, yaklaşık iki yıl önce bir arkadaşından almış olduğu eski karavanın restorasyon süreci ile kendisi ilgilendi. Karavanın içi tamamen ahşap yapıda yapıldı. Elimden geldiğince dünyayı gezmek istiyorum. İnsan böyle daha özgür oluyor. ‘’şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Şevval Sam, karavanıyla tatil yapmayı sevdiğini belirterek, geçtiğimiz günlerde Çatalca’da bulunan Elmalıdere Piknik Alanı’na gitmiş ve “Prenses” adını verdiği karavanını burada park etmişti. Ünlü oyuncu, karavanının önünde çektirdiği bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaşarak, “Prenses sezonu açtı valla” notunu düşmüştü.

Evde Kullandığı Koltuklarının Kılıflarını Karavanında Da Kullanarak Tarz Katmıştı

Karavanıyla seyahat etmenin özgürlük hissi verdiğini söyleyen Şevval Sam, iki yıl önce bir arkadaşından satın aldığı eski karavanı yenileme sürecini bizzat kendisi yönetmişti. Karavanın içini tamamen ahşap yaptıran ve iç dekorasyonuna kendisi imza atan oyuncu, karavanın iç tasarımının tamamen kendisine ait olduğunu belirtmişti.

Evde kullandığı koltuklarının kılıflarını karavanında da kullanarak kişisel bir dokunuş katmıştı. Şevval Sam ayrıca, sağlığı ve imkanları elverdiği takdirde, dünyayı karavanıyla gezmeyi planladığını ve mülk edinmek istemediğini de dile getirmişti. Ünlü oyuncu Şevval Sam, kendisi tarafından yenilenen karavanıyla yaz tatiline hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Çatalca’ya giden Sam, "Prenses" adını verdiği karavanını Elmalıdere Piknik Alanı’na park etti ve tatil sezonunu açtı.

sevval-sam-vdtp-cover.jpg

Eski Karavanın Yenilenme Sürecinde Bizzat Kendisi Çalışmaları Yürütmüştü

49 yaşındaki oyuncu, iki yıl önce bir arkadaşından satın aldığı eski karavanın yenilenme sürecinde bizzat kendisi çalışmaları yürütmüştü. Karavanın içini tamamen ahşap yaptıran ve iç dekorasyonunu da kendisi tasarlayan Sam, evinde kullandığı koltukların kılıflarını da karavan için kullanmıştı.

3589806-a62e42579761231045fb24cb6a162825-1366x1366.jpg

“Karavanın iç tasarımı tamamen bana ait. Yıllardır evimde kullandığım koltuklarımın kılıflarını burada kullandım. Karavanın içi tamamen ahşap yapıldı. Sam, paylaştığı Instagram gönderisinde “Prenses sezonu açtı valla” notuyla takipçileriyle karavanında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak tatil sezonunu başlattı.