Taçsız Prenseste Yer Alan Sümeyye Erdoğan’ın Serenay Sarıkaya Benzerliği

Bir süre önce FOX TV’de yayınlanan taçsız prenses adlı dizide dikkat çeken başarılı oyuncu kadrosu yer alıyordu.

Taçsız Prenseste Yer Alan Sümeyye Erdoğan’ın Serenay Sarıkaya Benzerliği

Elif kurtaran İsmail Hacıoğlu ve Tolga Tekin gibi isimlerin yer aldığı projede Sümeyye Erdoğan da yer almıştı. Yağmur karakteri ile ekranlarda yer alan Sümeyye Erdoğan özellikle Serenay Sarıkaya benzerliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Sosyal medyada dikkat çeken pozları ve güzelliği ile ön plana çıkan Sümeyye Erdoğan şimdilerde aile dizisinde devin karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya’ya oldukça benzetiliyor. Sosyal medya hesabında beğenilen pek çok fotoğrafı ile bazı pozları da Serenay Sarıkaya’ya benzetiliyor. Instagram hesabı üzerinde 1.1 milyon takipçisi bulunan Sümeyye Erdoğan, en son yayınladığım gönderisi ile 70 binden fazla beğeni aldı. Aynı zamanda sevenlerinin yoğun bir şekilde yorum yaptığı fotoğrafta özellikle Serenay Sarıkaya’ya çok benzetildiğine dair pek çok yorum bulunuyor. Özellikle Serenay Sarıkaya hayranları Sümeyye Erdoğan’ın Instagram’da paylaştıkları gönderileri görünce Serenay'a olan benzerliğini yorumlarda dile getirdi.

Sümeyye Erdoğan Taçsız Prenseste Devam Edecek mi?

Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Sümeyye Erdoğan son zamanlarda adından söz ettiren ve dikkat çeken oyuncu isimler arasında yer alıyor.

Sümeyye Erdoğan taçsız prensesle boy göstererek pek çok hayran kitlesine ulaşmış ve oldukça beğeni kazanmıştı. Taçsız prenses Dizisi, Tamamen farklı bir formatla yeniden ekranlarda yer alacağı için Sümeyye Erdoğan’ın kadrodan ayrıldığı biliniyor. Dizide Yağmur karakterini canlandıran Sümeyye Erdoğan burada oldukça ilgi çeken bir karaktere hayat vermişti.

Sümeyye Erdoğan hayranları şimdiden yeni bir projede görmek için heyecanlı bir bekleyiş içerisinde. Aynı zamanda sevenleri hala sosyal medya üzerinden takip ederek pek çok kişi yeni bir projede yer alıp almayacağını takip ediyor. Sümeyye Erdoğan’ın yakın zamanda yeni ve farklı dizilerde yer alması bekleniyor.

Sosyal medyada daha büyük bir kitleye ulaşan Sümeyye Erdoğan özellikle burada paylaştığı pozlarla Serenay Sarıkaya’ya olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Instagram'da bir videonun üzerinde takipçisi olan Sümeyye Erdoğan paylaştığı tüm gönderilerde yüksek beğeniler almaya devam ediyor.