Napoli Milan maçında süpriz skor

Bu akşam Milan Napoli maçı var. Milan'ın Napoli'yi misafir edeceği maçın başlama saatine az bir süre kaldı. Milan Napoli maçının Fenerbahçe için ayrı bir anlamı var. Milan'da oynayan Jose Sosa transferi için bu maçın çok kritik olduğu belirtiliyor.

Napoli Milan maçında süpriz skor

Bu akşam İtalya Seri A Maçları kapsamında 21. hafta oynanıyor ve İtalya'nın derbisi olarak nitelendirilecek maçta Milan ve Napoli liderlik için karşı karşıya gelecekler. 


MAÇ SONUCU SÜPRİZ OLDU : MİLAN 1-2 NAPOLİ


Bugüne kadar Milan Napoli arasında 149 maç oynandığı ve Milan'ın bu maçlarda 54'e 40'lık açık ara bir üstünlüğü olduğunu gösteriyor istatistikler. Milan'ın evinde daha da güçlü zira Napoli'yle kendi evinde oynadığı maçların 32'sini kazanırken Napoli'nin sadece 14 maç kazandı. 


SON 10 MAÇTA NAPOLİ ZİRVEDE


Son 10 maça bakıldığında farklı bir tablo ortaya çıkıyor. Son 10 maçta Napoli Milan'a göre çok daha güçlü. Son 10 maçın 5'ini Napoli kazanırken Milan sadece 1 maç kazabilmiş,4 maçta berabere bitmiş. 


SON MAÇLARDA DURUM

Bu ligde Milan evinde 8 maçtır kaybetmiyor, toplamda 3 maçtır kaybetmiyor.


Bu ligde Napoli deplasmanda 3 maçtır kaybetmiyor, toplamda 9 maçtır kaybetmiyor.


21 Ocak Cumartesi akşamı oynanacak maç 21:45'te başlıyor ve beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bilindiği üzere Lig Tv'yi satın alan Katarlı firma ismini beIN sports olarak değiştirmişti. 


Maçın nesine.com sitesine üye olunup giriş yapılarak şifresiz ve ücretsiz izlenebileceği de belirtiliyor. 


FENERBAHÇE'NİN GÖZÜ SOSA'DA OLACAK

Fenerbahçe'nin Milan'dan transfer etmek için görüşmeler yaptığı Jose Sosa'nın bu maçta oynamaması halinde Fenerbahçe'ye gelebileceği belirtiliyor. Fenerbahçe yönetiminin gözü kulağı bu maçta olacak. 


Orta saha için arayışlarını sürdüren Sarı Lacivertli ekip, Josa'nın Torino maçından sonra bu maçta yedek kulübesinde bekletilmesi halinde İtalya'ya veda ederek Fenerbahçe'ye gelebileceğini belirtiliyor. Milan Takımının Başkanı "Sosa'yı satmayı düşünmüyoruz." diye açıklama yapmıştı. Ama Fenerbahçe yönetimine göre, Sosa bu maçta sahada olmazsa Milan'a veda edebilir.Oyuncuya 2.5 yıl için 7.5 milyon Euro teklif edilmişti.