Şenol Güneş Basın Toplantısında Tosiç’in olmayacağını söyledi

Beşiktaş futbol kulübü sadece Türkiye liglerinde değil Avrupa Liglerinde de top koşturuyor ve Bayern Münih ile bu hafta yapacakları rövanş müsabakası öncesi Şenol Güneş bir basın toplantısı düzenledi.

Şenol Güneş Basın Toplantısında Tosiç’in olmayacağını söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç öncesinde yaptığı açıklamanın kendisini üzdüğünü ama bu lig sezonunda kendileri için Şampiyonlar Ligi sürecinin bittiğini ifade etti.

Bayern Münih ile Beşiktaş arasında oynanacak olan bu karşılaşmada Şenol Güneş tarafından yapılan açıklamaya göre sakat olan Güneş Vida, Topic ve Pepe’nin oynayamayacak.

Teknik direktör konuşmasının başlangıcında, ilk maçta alınan kötü sonucun kendilerine böyle düşündüğünü ama bu karşılaşmanın ilk maçtan tamamen bağımsız olduğunu ifade etti. Hedeflerini düşürdüklerini de söyleyen Güneş, ilk maçta gruptan çıkmayı ve grubu geçmeyi hedeflediklerini ve bunun mümkün olduğunu da belirtti. Ayrıca karşılarındaki takımın oldukça güçlü olduğunu, ilk karşılaşmada hiç beklemedikleri halde kırmızı kart gördüklerini ve bunun tüm planlarını alt üst ettiğini söyledi. Savunmada oynayamayacak olan futbolculardan dolayı problemlerinin olacağını ama futbolcularına da söylediği gibi ellerinden gelenin en iyisini yaparak güzel bir sonuç almayı hedeflerini sözlerine ekledi.


İyi bir futbolla ayrılmak istediklerini söyledi


Sözlerinin devamında ise sonuç ne olursa olsun Şampiyonlar Liginden iyi bir izlenim ile ayrılmak istediklerini, kırmızı karta görene kadar ellerinden geleni yaptıklarını ve kendileri için oynanan maçların test maçları olarak düşündüğünü ve testi geçtiklerini belirtti.


Tosiç Maçta olmayacak


Adale bölümünde sakatlığı olan Tosic’in Bayern Münih ile yapılacak karşılaşmada oynayamayacağını eğer oynar ise oyuncularını riske atacaklarını ama bunu istemedikleri sözlerine ekledi. Ayrıca yine sakat olan Adriano ve Caner için kesin kararı vermediklerini, Pepe’nin durumunun netlik kazanmadığını Vida’nınise cezalı olduğunu söyleyerek konuşmasını tamamladı.