Oğuzhan Koç Ve Demet Özdemir Resmen Boşandı

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir, 28 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirdikleri düğünle evlenmişti.

Oğuzhan Koç Ve Demet Özdemir Resmen Boşandı

Ancak çift, geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamayla evliliklerini sonlandırdıklarını duyurmuştu. Adalar Adliyesi'nde gerçekleşen anlaşmalı boşanma davasında çift, tek celsede evliliklerini sonlandırdı.

Dava öncesinde saat 13.30'da adliyeye gelmesi beklenen çift, bir saat gecikmeli olarak mahkeme salonuna girdi. Yaklaşık 10 dakika süren duruşmanın ardından evliliklerini sonlandıran Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, adliyeden ayrı ayrı çıkış yaptı.

Oğuzhan Koç Açıklamada Bulundu

Oğuzhan Koç, "Arkadaşlar gereken açıklamaları yapmıştık. Siz de gereken şeyleri biliyorsunuz. diyerek basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kaçındı. Öte yandan, çiftin mal paylaşımı konusunda anlaşmazlık yaşayıp yaşamadığına dair çıkan haberlere böyle bir durum olmadığını açıkladı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in boşanma kararı, hayranları tarafından üzüntüyle karşılanırken, çiftin birlikte çalıştığı projeler de merak konusu oldu. İkili, geçtiğimiz yıllarda birçok dizi ve filmde birlikte rol almış, ayrıca müzik projelerinde de bir araya gelmişti.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in boşanma davasıyla ilgili son gelişmeler yaşanıyor. İkilinin Adalar Adliyesi'nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandığı öğrenildi. Davaya gecikmeli katılan Koç ve Özdemir'in 10 dakika süren duruşmanın ardından evliliklerini resmi olarak sonlandırdığı belirtildi.

demet-ozdemir-oguzhan-koc-5-e1681284831938.jpg

Boşanmayı Nasıl Açıklamışlardı?

Boşanma kararını duyurduklarında "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldık" şeklinde ortak bir açıklama yapan çift, mal paylaşımı konusunda bir anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, 28 Ağustos 2022'de düzenlenen törenle evlenmişlerdi. Ancak yaklaşık sekiz ay süren evlilikleri, son dönemde yaşanan sorunlar nedeniyle noktalandı. Koç ve Özdemir'in boşanma süreci, medya ve hayranlar tarafından yakından takip ediliyordu. Özellikle mal paylaşımı konusunda yaşanan iddialar ve çiftin bu konuda anlaşmazlık yaşadığı haberleri gündeme gelmişti.

Boşanma kararı sonrası Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, herhangi bir açıklama yapmamışlardı. Ancak Koç, boşanma sonrası yaptığı açıklamada "Yapılması gereken açıklamaları yapmıştık. Siz de gereken şeyleri biliyorsunuz" ifadelerini kullanarak konuya dair daha fazla detay vermekten kaçındı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in boşanması, ülkemizde son dönemde ünlü çiftlerin evliliklerinde yaşanan ayrılıkların bir örneği olarak görüldü. Sık sık basında yer alan ünlü çift ayrılıkları, hayranları tarafından da üzüntüyle karşılanıyor.