Murda İle Hadise Arasında Ne Var? Hadise’den Ebru Gündeş Çıkışı

Hadise, sessizliğini bozan Ebru Gündeş'e cevap verdi! Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş'in kendisine yönelik yaptığı eleştirilere yanıt veren Hadise, depremzede çocuklar için düzenlediği anlamlı konserle büyük bir başarıya imza attı.

Murda İle Hadise Arasında Ne Var? Hadise’den Ebru Gündeş Çıkışı

Sahne performansı ve şıklığıyla tam not alan ünlü şarkıcı, tüm cesaretiyle olayların üstüne gitmeyi tercih etti. Hadise, ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor ve hayranlarının takdirini topluyor.

Hadise’ye Destek Vereneler Arasında Galatasaylı Yıldızlarda Var

Hadise, geçtiğimiz Cuma akşamı depremzede çocuklar için anlamlı bir konsere imza attı. Konseri yakın arkadaşı oyuncu Seda Bakan ve Galatasaraylı yıldızlar Dries Mertens ve Juan Mata da eşleriyle birlikte izledi. Konserin gelirinin tamamı depremzede çocuklara bağışlandı. Konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hadise, "Bu gece çok anlamlıydı. Çok güzel bir seyirci ile karşılaştık. Bundan sonra hepimiz çocuklarımız için yardım etmeye devam edeceğiz" dedi.

‘’Hayır, Söylenecek Bir Şey Yok"

Rapçi Murda ile çekeceği yeni klip hakkında konuşan Hadise, "Üç gündür Rotherdam'daydım ve bomba gibi bir şarkı geliyor. Ayrıca çekimler ve konserlerim de var. Her şey güzel gidiyor" şeklinde konuştu. Son zamanlarda Murda ile aşk iddialarına da maruz kalan Hadise, konu hakkında sessizliğini korudu ve "Hayır, söyleyecek bir şeyim yok" yanıtını verdi.

hadisemurda1-5toz.webp

Hadise, ‘’Murda Benim Can Dostum’’

Hadise, son zamanlarda rapçi Murda ile anılmaya başlamıştı ve yeni bir klip çekeceklerini açıklamıştı. İddiaların ardından, Hadise açıklamasında, Murda ile çok yakın iki dost olduklarını ve aralarında sürekli bir şey olduğunun yazılıp çizilmesinin normal olduğunu belirtti. Şarkıcı, Murda'yı can dostu olarak nitelendirerek, güzel vakit geçirdiklerini ve çok güzel şarkılar yazdıklarını söyledi.

Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in beş aylık evliliklerinin kısa sürede sona ermesi, şarkıcının sanat hayatında baskı gördüğü iddiaları ile gündeme gelmişti. Hadise'nin Murda ile kliplerinde ve konserlerinde samimi görüntüler vermesi, iş insanı ve ailesinin tepkisine neden olmuş ve bu krizin ayrılıkla sonuçlandığı öne sürülmüştü.

Hadise, boşanma nedeninin tamamen başka sebeplerden kaynaklandığını ve Murda ile samimi görüntülerin boşanmalarıyla bir ilgisi olmadığını açıkladı. Ayrıca, Murda ile sadece arkadaş olduklarını ve işbirliği yaptıklarını söyleyerek, aşk iddialarını yalanladı.

Hadise, son zamanlarda müzik kariyerindeki başarısı ve yardımseverlik çalışmalarıyla gündemdedir. Depremzede çocuklar için düzenlediği konser ve Murda ile yapacağı yeni şarkı ile hayranlarının beklentisini yükseltiyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ve cesur sahne performanslarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.