Van Büyükşehir Belediyespor Çorum Belediyespor maçı sonucu

Bu hafta Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Çorumspor'la karşı karşıya geldi. Van takımının teknik direktörü Namık Altunsoy cezası nedeniyle maçı trübünden izlerken, maç ev sahibi Çorum Belediyespor'un 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Van Büyükşehir Belediyespor Çorum Belediyespor maçı sonucu

Ligin 27. Haftasında deplasmanda Çorum Belediyespor’a konuk olan Van Büyükşehir Belediyespor 1-0 öne geçtiği maçta, 2-1 kaybederek play off yolunda önemli bir yara aldı ve potanın dışında kaldı.

 

Son haftalarda kötü bir grafik çizen Van Büyükşehir Belediyespor, kötü oyununu Çorum Belediyespor karşısında da devam ettirerek sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Van Büyükşehir Belediyespor oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

 

Van Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Namık Altunsoy cezası nedeniyle maçı tribünde izledi.

 

Van Büyükşehir Belediyespor Namık Altunsoy teknik sorumluluğunda sahaya: Okan Karabulut, Medeni Bingöl, Salih Tunar, Gürol Karataş, Tamer Kır, Nihat Yılmaz, Burak Karaduman, Serkan Silan, Emre Aktaş, Akın Açık ve Orhan Pala onbiri ile çıktı.

 

Çorum Belediyespor ise Gürses Kılıç teknik sorumluluğunda sahaya: Sercan Çobanoğlu, Tahir Kurtuluş, Hüseyin Erol, Akın Karaaslan, Ahmet Köseoğlu, Ali Kemal Başaran, Emrullah Kokoç, Salim Uzun, Mertcan Aktaş, Yeldar Yamaç ve Yakup Alkan onbiri ile çıktı.


MAÇTAN DAKİKALAR 


Maçın 12.dakikasında konuk Van Büyükşehir Belediyespor Akın Açık’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 37.dakikasında Çorum Belediyespor Van Büyükşehir Belediyspor karşısında beraberliği sağladı. 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere bitti.

Maçın ilk yarısına fırtına gibi başlayan Çorum Belediyespor, Mertcan Aktaş’ın 52.dakikada attığı gol ile 2-1 öne geçti. 

Karşılaşma Çorum Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçların ardından Çorum Belediyespor haftayı 4.sırada tamamladı.