2017 Gelinlik Modelleri! 2017'de ne tarz gelinlik moda?

2017 Gelinlik Modelleri’nde öne çıkan modelleri sizler için araştırdık. Bu yıl gelin adayları gelinlik seçerken nelere dikkat etmeliler ve onları nasıl bir gelinlik daha güzel gösterir. İşte 2017 yılı Gelinlik modeli seçerken dikkat etmeniz gerekenler ve küçük ipuçları..

2017 Gelinlik Modelleri! 2017'de ne tarz gelinlik moda?

Erken yapılan gelinlik seçimi şıklığınıza verdiğiniz önemi gösteriyor. 2017'de gelinlikler sıradanlığın bir adım daha dışına çıkıyor. Bu yılın revaçta olan tarzları sade ama şık detaylarla özgünleştirilmiş modern gelinlikler. Yeni sezonda aşırı kabarık gelinliklerin yerini A kesim gelinlikler,Optik beyaz gelinliklerin yerini ise kırık beyazlar, ekrular hatta küçük detaylarla renklendirilmiş gelinlikler alıyor.İpekli şifonlar ve Fransız dantelleriyle kendi tarzınızı şekillendirebilirsiniz.2017 gelinlik trendlerini uygularken dikkat etememiz gereken husus vücut yapımıza en uygun modeli seçebilmek. 


Romantik ve klasik tarz gelinlerimiz için prenses kesim gelinlikleri öneriyoruz. Prenses kesim gelinlikler armut vücut tipi yapısına sahip ve kalça bölgesini kamufle etmek isteyen gelin adaylarımız için oldukça ideal modellerdir. Kalça ve omuz bölgesini orantılamak için kayık yaka kullanılmalıdır. Eğer uzun boylu bir gelin adayı iseniz bacak boyunuz ile üst bedeni orantılamak için etek kısmını tam bel kısmından değil, bir parça daha aşağıdan başlatmanız sizi daha iyi gösterecektir.





Yine prenses edasıyla süzülmek isteyen ama biraz daha sadelikten yana olan  gelinlerimiz için A kesim gelinlik modelleri  tercih edilebilir. A kesim gelinlik modelleri de armut tip vücut yapısında olan gelin adayları için uygulanabilir. Özellikle ince belli gelin adaylarının çok rahatlıkla kullanabileceği ve bu özelliklerini ön plana çıkartabilecekleri  tarz A kesim gelinliklerdir.



Balık gelinlik modelleri kum saati vücutlu gelin adaylarımız için adeta biçilmiş kaftandır. Orantılı bir vücuda sahipseniz ve uzun boyluysanız bu tarz bir gelinlikle bütün davetlileri şıklığınız ve zarafetinizle büyüleyebilirsiniz. Balık gelinlik modellerinde istediğiniz yakayı kullanabilirsiniz. Kuyruk boyunu bir miktar daha uzun tutmanız gelinliğinizin ihtişamını arttıracaktır.




 
Marjinallikten hoşlanan gelin adayları için son senelerin trendi olan bohem tarzı gelinlikler kendini bu yılda gösteriyor. Siz de özgürlüğünüze düşkün ve farklılıklardan hoşlanan yapınızı düğününüze de yansıtmak istiyorsanız bohem gelinlikler tam sizlik bir seçim olacak. Bohem tarzında duvak yerine çicekli taçlar ya da saç aksesuarları kullanabilirsiniz. Bu tarz gelinlik giyecek gelin adaylarının takı seçiminde de oldukça hassas ve sade olması gerekiyor. Aksesuar seçimleriniz ve gelinlik süslemelerinizde çiçekli objeleri ve güpür danteller kullanabilirsiniz. 



 


2017 TESETTÜRLÜ GELİNLİK MODELLERİ

Tesettürlü gelin adayları için her geçen gün yeni  ve farklı tasarımlar üretilmeye devam ediliyor 2017 yılının Tesettürlü gelinleri için tasarlanan modeller yoğun dantel süslemelerle hareketleniyor. Uzun boylu tesettürlü gelin adayları için balık model gelinlikler tavsiye ediyoruz. . Vücut hatlarını estetik bir şekilde kapatacak olan kabarık gelinlik modelleri ihtişamdan hoşlanan gelinlerimiz için tavsiye edilebilir.


Tesettürlü gelinliklerde gelinliğe orjinallik katan en önemli unsur duvak … Peki tesettürlü gelinler duvak seçimlerini nasıl yapmalılar ?

 

Özellikle balık model ya da kabarık olmayan gelinliğinizi rahibe tesettür duvaklarla tamamlayabilirsiniz

Gelinliğinizin özellikle üst bölümünde dantel ağırlıkta kullanılmışsa başörtüsündeki danteller karmaşık bir görüntüye neden olacaktır.



Gelinliğinizi sade fazla işlemeli olmayan bir model olarak belirlediyseniz duvağınızda volümlü Fransız tülleri ve bunların üzerine inci bezeleri  serpiştirerek görkemli bir gelinlik elde edebilirsiniz. Kısa boylu kapalı gelinlerimiz uzun duvak kullanarak bir miktar daha uzun görünmeyi başarabilirler.



 
Önemli Not: Bu yazının tüm hakları HaberGazete.Com'a aittir. 5856 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©