2017 Nişanlık Modelleri! 2017'de hangi tarz nişanlık moda?

2017 yılındaki nişanlık modellerini sizler için araştırdık. 2017’de hangi tarz nişanlıklar revaçta olacak? Sizi en güzel gösterecek nişanlık modelleri ve bu yılın moda olan renkleri nelerdir gibi sorulara bu yazımızla yanıt bulacaksınız.

2017 Nişanlık Modelleri! 2017'de hangi tarz nişanlık moda?
Haber Gazete editörü Yeşim Toprak 2017 Nişanlık modellerini ve 2017'de ne tarzda nişanlıkların moda olduğunu araştırdı. Yazımızda umarız sizde tarzınıza uygun nişanlığı bularak evliliğe ilk adımı atacağınız bu özel törende rahat edebileceğiniz ve bedeniniz yapısına uygun bir nişanlık bulabilrsiniz.

2017 NİŞANLIK MODELLERİ 

Nişan çiftlerin evliliğe giden yolda attıkları ilk adımdır. Evlilik yolundaki bu adımda genç kızların hayallerinin içinde üst sıralarda o gece giyecekleri nişanlık gelmektedir. Nişan hangi ortamda yapılırsa yapılsın her genç kızın hayali o gecenin en göz alıcı kişisi olmaktır. Nişan büyük bir törenle yapılacaksa daha göz alıcı modeller seçilir. Ev içinde ya da aile arasındaki daha mütevazı nişanlarda daha çok sade abiyeler tercih edilebilir. Nişanlıklar gelinliklere oranla daha fazla çeşitlilik gösterir. Bunun en önemli nedeni ise renk seçimindeki sınırsızlık olmasıdır. Nişanlık seçiminde zevkleriniz kadar size uygun renkleri ve vücudunuzu en iyi şekilde gösterecek modeli seçmek oldukça önemlidir.

Balık model nişanlıklar

Bu yılın gözde modelleri balık model nişanlıklar olacak. Özellikle fiziğine güvenen kum saati vücutlu gelinlerimiz için oldukça ideal modeller. Balık model nişanlığınızı saten ve türevlerinden yapabileceğiniz gibi etek kısmı  Fransız  dantelleri  ile hareketlendirilmiş tüller ve şifonlarla da uygulayabilirsiniz. Bu yıl balık modellerde sırt ve göğüs dekolteleri oldukça çok kullanılacak. Balık modeller sexsepalitesi olan modellerdir. Renk seçeneğiniz geniştir bu tarz elbiselere mürdüm, mor renk tonları oldukça yakışıyor. 

Balık model bir nişanlığı hem büyük nişan törenlerinde hem de aile arasındaki küçük törenlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.






Prenses kesim nişanlık modelleri


Nişanında prenses gibi süzülmek isteyen genç kızlarımız için kabarık prenses nişanlık modellerini öneriyoruz.

Nişanınızı büyük bir organizasyon ile gerçekleştiriyor ve ihtişamdan hoşlanıyorsanız kabarık nişanlıkları tercih edebilirsiniz.


Prenses model nişanlıkların en büyük avantajı nişan organizasyonunda sizden daha iddialı başka bir bayan olmamasıdır. Davetliler ne kadar şık abiye elbise giyerlerse giysinler günün en gözde kişisi siz olacaksınız ve organizasyonda aranmadan görünecek kadar ön plana çıkacaksınız.

Prenses kesim nişanlıklar armut tip bayanlar için oldukça elverişli. Kalça bölgenizi istediğiniz şekilde kamufle edebilirsiniz.  Prenses model nişanlıkların ihtişamını straplez yaka kullanarak dengeleyebilirsiniz.

Bu tarz nişanlıklarda tafta kumaşlara etek toplamaları  hareketlilik yaratacaktır. 


 





Prenses model bir nişanlık istiyor, bunun karşısında da çılgın bir ruhunuz var ise iki renkli nişanlık modellerini seçip farklılık yaratabilirsiniz. Birbirine uyduracağınız kombinlerle şık bir nişanlık elde edebilirsiniz. Seçeceğiniz renklerin biri diğerine kontrast olacak şekilde kullanmanız gerekiyor. Etek kısmının mı yoksa beden kısmının mı ön plana çıkartılması gerektiği sizin isteğinize kalmış. 

Marjinal nişanlık modelleri 

Klasik bir nişanlık istemiyor, farklılığınızı ortaya koymak istiyorsanız. Nişanlık seçiminde size önerebileceğimiz modeller bohem tarzı nişanlıklar olabilir.
Bunun dışında yunan tarzı olan hera modelleri ile mitolojik bir masaldan çıkmış havası vererek oldukça farklı bir gelin adayı olabilirsiniz.

Bu tarz seçimlerde daha durağan renkler kullanılır. Çok parlak olmayan kumaşlarla parlemet mavisi, ekrular , kırık beyazlar ve pudra pembesinin tüm tonları.




3 boyutlu nişanlıklar

Son zamanlarda görülen 3 boyutlu nişanlıklarla 2017 sezonunda da karşılaşacağız. Yine farklı giyinmekten hoşlanan nişanlı adayı genç kızlarımız için peri güzelliği ve saflığı katacak olan bu modeller tercih edilebilir. 3 boyutlu nişanlık kişiyi bir miktar daha toplu göstereceği için zayıflığından şikayetçi olan genç kızlarımıza önerirken kilo fazlalığı olan kızlarımızın bu tarza pek yaklaşmamalarını tembihliyoruz. 



Sade nişanlıklar

Siz nişanınızı ev ortamında ya da küçük bir aile toplantısı şeklinde düzenlemek istiyorsanız sade nişanlık modellerini seçebilirsiniz. Bu tarz modeller özellikle ev de dar alanlarda size hareket rahatlığı sağlayacaktır. Bu tarz nişanlıkların başka bir avantajı da ileride başka yakınlarınızın törenlerinde de kullanabilmeniz. Nişanınız bittikten sonra bu tarz modelleri ufak rötuşlarla ya da bir terzi aracılığı ile değiştirebilirsiniz. Bu tarz modeller daha sonra da kullanılabilirlik açısından sizin için oldukça ekonomik olacaktır





Eteği şifon nişanlıklar

Eteği özellikle kendinden desenli şifon nişanlıkları büyük küçük istediğiniz tür nişan organizasyonunda kullanabilirsiniz. Siz de dekolteden hoşlanan ve dekolte giyinmekten çekinmeyen nişanlı adayı bir genç kız iseniz derin V yaka dekolteli nişanlıklar tercih edebilirsiniz.
Tabi unutulmaması gereken en önemli husus derin V yakalar kesinlikle küçük göğüslü bayanların tercihi olmalı



r

Bir sonraki yazımızda 2017 Tesettür Nişanlık tarzlarını işleyeceğiz. 

Önemli Not: Bu yazının tüm hakları HaberGazete.Com'a aittir. 5856 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©