2017 Oturma Grubu modelleri ve renkleri netleşiyor

2017 yılında oturma grupları modellerinde 2 slogan var. Bunlardan biri yapboz deseni diğeri de rengarenk. Bu iki kelime koltuk takımlarının nasıl olacakları hakkında fikir verse de fiyatlarını biz sizin için araştırdık.

2017 Oturma Grubu modelleri ve renkleri netleşiyor

2017 yılının bahar aylarıyla birlikte satışları artmaya başlayan koltuk takımı modelleri gitgide şekillenmeye başladı. Haber Gazete muhabirinin edindiği bilgilere göre 2017 Oturma Grubu Modası'nda en çok dikkat çekenlerden biri yapboz desenli yastıklar. Bu yastıklar oturma odasına ayrı bir hava katıyor ve baktığınızda resmen içinizi açan bir görüntüsü var. 

Dikkat çeken bir diğer özellikte 2017 Oturma Odası Takımları'nda canlı renklerin hakim olması. Haki yeşil ve koyu mavi gibi sıradışı renklerin hakim olduğu oturma gruplarında bir başka özelliğinde koltukların çok kullanışlı olması.. Oturduğunuz çiftli koltuk mesela aynı zamanda bir televizyon koltuğuna dönüşüp yanında bir sehpa oluşabiliyor ve evinizde keyfinizce telefon izlemenin rahatlığını sunuyor. 


Köşe gruplarında ise parçalı sistemler tercih edilerek,küçük odalar için bir parçanın çıkarılmasıyla köşesi dolduran ve oturan bir köşe takımı oluşturmanız mümkün hale geliyor. 

Şimdi gelelim işin en can alıcı noktası olan fiyatlar kısmına..Kaliteli bir ürün almak istiyorsanız en az 4 bin liraya kıymanız gerekiyor. Koltuk Odası modellerinde bir oturma odasının toplam masrafı ortalama olarak 10 bin lirayı bulunuyor.