2017 Tesettür nişanlık modelleri

2017 de tesettür nişanlık modelleri ne tarz olacak trend olan renkler nelerdir küçük tüyoları sizler için araştırdık.Tesettür nişanlıklarda sadelik ve pelerin kesim elbiseler 2017 yılının sonbahar kış modasında sık sık kullanılacak.Tesettür Nişanlıklarda dore renklerini çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Osmanlı tarz nişanlıklarda bu yıl revaçta. 2017 nişanlık modellerinde pudra renginin her tonunu göreceğiz.

2017 Tesettür nişanlık modelleri
Tesettür nişanlıklarda sadelik ve pelerin kesim elbiseler 2017 yılının sonbahar kış modasında sık sık kullanılacak. Revaçta renkler genellikle ateş kırmızısı, pudra pembe ve saks mavisi gibi renk tonları. Bunların yanı sıra ise en modern nişanlık modelleri tesettür giyime yakışır şekilde geleneksel motifler ile dizayn edilecek. 

Tesettür Nişanlıklarda dore renklerini çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dore kumaşlarla kombinleyeceğiniz nişanlıklarınız size bir sultan havası katacak. Dore renkler oldukça dikkat çekici renklerdir. Bu renk kumaşlarla soft tamamlayıcı kumaş renklerini tercih etmelisiniz. Yani tamamlayıcı pelerin ve baş örtüsü daha mat bir kumaştan seçilmeli. Altın tonlarındaki parlak kumaşlar kişileri biraz daha kilolu göstereceğinden dolayı zayıf kızlarımızın seçmesini daha doğru buluyoruz.
2017 Tesettür Nişanlık Modelleri

Büyük nişan organizasyonu ile evliliğe ilk adım olan nişanlarını gerçekleştirecek gelin adaylarımız için kabarık etekler, güpür dantellerle bezenmiş şifon veya Fransız tülleri tercih edilebilir. Bu yılın ön gözde nişan renklerinden biri olan pudra rengini kırık beyaz ya da tam ters renk oluşturacak şekilde siyah işlemelerle ihtişamlandırabilirsiniz.
2017 Nişanlık Modelleri

Osmanlı tarz nişanlıklar

Tarihimizin vazgeçilmez kültürü Osmanlı tarzları yüzyıllardır moda dünyasında geçerliliğini korumakta. Nişanını bir sultan edasıyla geçirmek genç kız adayları Osmanlı motifleri ile bezenmiş nişanlıklar ve Osmanlı tarzı işlemeli baş örtüleri ile muhteşem bir ihtişam yaratabilirler.
Osmanlı Tarzı Nişanlıklar

2017 nişanlıklarında pudra renginin her tonunu göreceğiz. Bu yılın trend renklerinden biri pudra renginin çeşitli tonları. Özellikle sadelikten hoşlanan tesettürlü genç kızlarımız ve küçük nişan organizasyonları için soft renkler tercih edilebilir.
Pudra Rengi Nişanlıklar
Daha spor bir hava yaratmak isteyenyer kabarık tafta etek seçimini, beden tarafında gübür dantellerle hareketlendirip zevklerine uygun kominnelerle hoş nişanlıklar elde edebilir. 
Kabarık Etek Nişanlık Modelleri

Kombinli nişanlıklar                                                                                                   

Farklılıktan hoşlanan tesettürlü kızlarımız için kombinli nişanlıkları önerebiliriz. Pelerin duvak tarzı başörtüsüyle nişanlığınızı hareketlendirebilirsiniz. Kombinler alt üst farklı renk olabileceği gibi tek renk zemin kıyafeti üzerine desenli  tül kaplama ve buna uygun bir baş örtüsüyle de uygulanabilir
Kombinli Nişanlık Modeli

2017 model Nişanlıklar

Modası geçmeyen renk kırmızı …

Kırmız tonları, gümüş ışıltılı taşlarla benzenmiş fransız şifonları  ya da fransız tülleriye göz alıcı bir nişanlık oluşturabilirsiniz. Abiye ve nişanlık modasının vazgeçilemeyen rengi kırmızı 2017 nişanlıkların da bu sene yine modal olacak.                                                                                               

  2017 Nişanlık Modelleri İnstagram                                                                                                                                                                        

Kabarık nişanlıklar 

Prenses kesim ve kabarık nişanlık tercih eden genç kızlarımız 2017 nin kırmızıda olduğu gibi vazgeçilmez rengi sax mavisi ve lacivertin farklı tonlarını kullanabilirler. Koyu renk nişanlıklar sizleri bir miktar daha zayıf gösterecektir. Aynı zamanda kalça bölgesini prenses kesim nişanlıklar oldukça iyi kamufle edecek.
Kabarık Model Nişanlıklar

Hazırlayan: Yeşim Toprak