Altan-Ülker Çetin çiftinin cenazesini alan olmadı!

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de elele ölüme giden Altan Çetin ve Ülker Çetin çiftinin cenazesini İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alan olmadı. Kaldıkları otelden ayrılıp denize atlayarak boğulan yaşlı çifttin oğlu da bir gazeteye açıklama yaparak "Ben hayırsız değilim." dedi.

Altan-Ülker Çetin çiftinin cenazesini alan olmadı!

İzmir’in Çeşme ilçesinde kaldıkları otele intihar mektubu bırakarak plajda intihar eden Altan Çetin (70) ile Ülker Çetin (68) çiftinin cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan daha alınmadı.


İzmir Çeşme ilçesine tatil yapmam için giden Altan Çetin (70) ile Ülker Çetin (68) çifti, burada bir otele yerleşmiş ardından da iki not bırakıp kayıplara karışmıştı. Uzun süre haber alınamayan çiftin cesetleri ise plajda bulunmuştu. Yaşlı çiftin cansız bedenleri otopsi için 3 gün önce İzmir Adli Tıp Kurumuna getirilirdi. Adli Tıp Kurumuna getirilen yaşlı çiftin cansız bedenlerini almak için herhangi bir müracaatın olmadığı öğrenildi.


EVLATLARI: BEN HAYIRSIZ DEĞİLİM

Çiftin Alaska'da bulunan oğulları Haber Türk Gazetesi'ne konuşarak "Ben Hayırsız evlat değilim." diyerek Türkiye'de kendisi için yapılan eleştirilere cevap verdi. 1 çocuk babası olan evlat Çetin, anne babasının kendisinden yardım istemediğini,haftada bir kaç kez telefonla görüştüklerini ve 2 yılda bir Türkiye'ye tatile ailesinin yanına geldiğini belirterek, attığı mesajı kızgınlık ve öfkeyle attığını,onları kızdırarak kararlarından geri döndürmek için öyle bir mesaj attığını söyledi. 


Çiftin sosyal medyadan da ölüme gitmeden önce Nasıl Geçti Habersiz parçasını paylaştıklarını ve sevenlerine hoşçakalın dedikleri ortaya çıktı.