Ankara Kız Yurdu

Ankara’da öğrencilerin ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiş yurt imkanlarıyla, her öğrencinin konforlu bir şekilde eğitim hayatına devam etmesi için kurulmuş olan Ankara kız yurdu, lokasyon açısından ODDÜ, Hacettepe ve Gaz üniversitelerine kolay ulaşım imkanları sağlayacaktır.

Ankara Kız Yurdu

Ankara’da öğrencilerin ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiş yurt imkanlarıyla, her öğrencinin konforlu bir şekilde eğitim hayatına devam etmesi için kurulmuş olan Ankara kız yurdu, lokasyon açısından ODDÜ, Hacettepe ve Gaz üniversitelerine kolay ulaşım imkanları sağlayacaktır. Konforlu, güvenli ve geniş kapasiteli odalarla her öğrencinin ihtiyaçlarına yönelik özel bir alan oluşturmaktadır.


7/ 24 Güvenli Kız Yurdu

Ankara kız yurdu, 7/ 24 güvenlik önlemleriyle öğrencilerin gün boyunca hemkonforlu hem de güvenli bir şekilde yurtta ikamet etmesini sağlayacaktır. 1, 2, 3 ve 4 kişilik oda seçenekleri aynı zamanda odaların içerisinde yer alan banyo, WC ve LCD televizyon imkanlarıyla, hem eğitimlerine yönelik hem de kişisel bakımları ve sosyalleşmelerine dönük bir uygulamaya geçilmiştir.


Her öğrencinin kişisel alanına saygı duyularak, dışarıdan giriş ve çıkışların kontrol edilmesi, güvenlik personeli ve 7/24 kameralı sistemlerle yurt gözetlenmekte, öğrencilerin giriş çıkışları kontrol edilerek, olası bir durumda aileleriyle iletişim kurularak güvenli alanları % 100 sağlanmaktadır.


Eylül Kız Öğrenci Yurdu Oda Kapasitesi


Oda kapasiteleri öğrencilerin hem kalmak istedikleri kişi sayısına hem de maliyet açısından ekonomik olmasını sağlayacak özelliklere göre uygulanmaktadır. Her odada banyo ve WC bulunmakta, öğrencilere özel yatak ve çalışma masası ile yurt içinde sosyalleşebilecekleri alanlar da hizmet kapsamındadır.


·         Her odada LCD televizyon

·         İnternet ve uydu

·         Minibar

·         Kişiye özel raf ve kitaplık

·         Telefon

·         Her odada klimalı ısıtma ve soğutma sistemleri

·         Dolap, çalışma masası, bazalı yatak

·         7/ 24 güvenlik

·         Çalışma alanları

·         Sıcak su sağlanmaktadır.

·         Günlük oda temizliği uygulanmakta öğrencilerin steril bir alanda çalışmasına önem verilmektedir.

·         Haftalık nevresim değişikliği yapılmaktadır.


Eylül Kız Yurdu Yemek Ve Kafeterya

Öğrencilerin Ankara Kız Yurdu ikamet ederken, hijyen, beslenme ve sosyalleşme alanlarına dikkat edilerek, oda servisinden, açık büfe kahvaltıya kadar bütün imkanlar sağlamakta, kolay lokasyon özellikleriyle birlikte öğrencilerin okullarına da rahat bir ulaşım imkanı sunulmaktadır. Kaliteli ve hijyenik yurt özellikleriyle birlikte 7/ 24 güvenlik önlemleri alınmaktadır.


Ankara Üniversitelere yakınlık http://eylulkizogrenciresidence.com/tr/!!461/blog-gazi-universitesi-eczacilik-fakultesine-en-yakin-kiz-yurdu