Antalya'da Serbil Yetim'in acı ölümü!

Antalya Konuksever Mahallesi'nde yaşanan acı kaza Serbil Yetim isimli kadının ölümüne neden oldu. İşten evine dönen kadın,evine 20 metre kala hayatını kaybetti. Kaza sonrası mahallede gerginlik yaşandı..

Antalya'da Serbil Yetim'in acı ölümü!

Antalya'da bir serada fide dikim işi yapan Serbil Yetim isimli kadın iş çıkışı evine dönerken bir motorsikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazaya karışan motorsiklet sürücüyle kadının yakınları arasında çıkan kavga polisin olay yerine gelmesiyle büyümeden önlenirken,Serbil Yetim'in acılı kocası başında gözyaşı döktü.

 

Kazanın Serbil yetim'in otobüsden inip karşıdan karşıya geçerken meydana geldiği öğrenildi. Motorsikletle refük arasında şıkışan kadın hayatını olay yerinde kaybetti. Kazayı gören çevredekiler 112'yi ve polisi arayarak haber verdi. 

 

Kaza sonrası motorsikleti kullanan aile Serbis Yetim'in ailesi arasında kavga çıktı. Olay yerine gelen motorsikleti kullanan gencin ailesi ilk başta onun öldüğünü zannettiler. Kavgayı polis büyümeden önledi. 



Serbil Yetim'in kocası Musa Yetim defalarca bu nokta için üst geçit taleplerini dile getirdiklerini belirterek, "Bu kavşakta belki 10 kişi öldü.Buraya bir üst geçit yapmadılar. Bir yetkili bulamıyoruz muhattap. Benim içim yandı ve bundan sonra bu üst geçitin mücadelesini vereceğim." dedi. 

Yine başka bir görgü tanığı da Serbil Yetim'in işine doğrulayarak son 10 yılda bu nokta ölümlü bir çok kaza yaşandığını dile getirerek, üst geçit yapılması gerektiğini söyledi. 

 

Serbil Yetim2in cenazesi belediye aracıyla adli tıp morguna kaldırılırken,ağır yaralanan motorsiklet sürücüsü de ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.