Bağışıklığınızı Güçlendirin

Vücudun tüm diğer sistemlerinin sağlıklı işleyebilmesi ve güçlü olması için gerekli olan sisteme bağışıklık sistemi denir. Bağışıklık sisteminin ne kadar önemli olduğunu son zamanlarda daha iyi anladık.

Bağışıklığınızı Güçlendirin

BağışıklığınızıGüçlendirin

Vücuduntüm diğer sistemlerinin sağlıklı işleyebilmesi ve güçlü olması için gerekliolan sisteme bağışıklık sistemi denir. Bağışıklık sisteminin ne kadar önemliolduğunu son zamanlarda daha iyi anladık. Sağlıklı yaşamın en büyük temeligüçlü bir bağışıklıktır. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için başlıcayapılacaklar;

  • Düzenli egzersiz
  • Sağlıklı kiloyu korumak
  • Yeterince uyumak
  • Bol sıvı tüketmek
  • Stresi yönetebilmek
  • Dengeli beslenmek

Bütünbu maddelerin yanı sıra kişisel hijyene de dikkat etmek oldukça önemlidir.Değişen yaşam ve çalışma şartları beraberinde beslenme alışkanlıklarında dafarklılıklara sebep olmuştur. Özellikle kişiler, dengeli ve sağlıklıbeslenemediği durumlarda bağışıklık sistemini güçlü hale getirmek ve dahaenerjik hissetmek için gıda takviyelerinden destek alırlar.

Takviyeedici gıda, kısaca normal beslenmeye ek olarak tüketilen ürünlere denir.Mineral, vitaminler,protein, karbonhidrat gibi besin ögelerinin kapsül, tablet veya tek kullanımlıktoz paket, sıvı olarak hazırlanmış ve günlük alım dozu belirlenen ürünlereverilen genel isimdir. Gıda takviyeleri doğal beslenmenin yerine geçmemektedir.Bu nedenle günlük beslenme düzeninize devam etmeniz gerekir. Siz de sağlıklı vekaliteli yaşamı destekleyen Supradyn ürün çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Supradynile Her Döneme Hazır Olun

Supradynall day, focus ve diğer tüm ürünlerin içeriğinde B1, B2, B5 gibi vitaminler,demir, kalsiyum, magnezyum gibi enerji oluşumuna katkıda bulunan etken maddelerbulunmaktadır. Supradyn fiyat avantajı ile de sıklıkla tercih edilmektedir.Markanın en popüler ürünü arasında Supradyn EnergyFocus yer almaktadır.

SupradynEnergy Focus, yoğun ve stresli iş temposunda ve çalışma dönemlerinde sizedestek olur. İçeriğinde bulunan vitamin, mineral, demir ve kalsiyum gibi etkenmaddeler enerji oluşumuna katkı sağlarken yorgunluk ve bitkinliğinin deazalmasına yardımcı olur. Her gün tok karnına 1 tablet bol su ile tüketilmesitavsiye edilmektedir.

Sizde bağışıklığınızı güçlendirmek istiyorsanız tüm gıda takviyesi ürünlerineDermokozmetika’dan ulaşabilir dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme vehediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.