Bodrum Balayı Otelleri: Bodrum'un En İyi 5 Balayı Oteli

Tatil denilince özellikle yerli seyahat severler için akla ilk gelen bölgelerden birisi kesinlikle Bodrum.

Bodrum Balayı Otelleri: Bodrum'un En İyi 5 Balayı Oteli

Tatil denilince özellikle yerli seyahat severleriçin akla ilk gelen bölgelerden birisi kesinlikle Bodrum .Biz de sizin için hayatınız en önemli tatillerinden birisi olacak balayıtatiliniz için, misafirlerin çokça tercih ettiği ve beğendiği Bodrum'un popülerbalayı otellerini derledik.

Yoğun geçen bir hazırlık döneminden sonra eminiz bu tatileoldukça ihtiyacınız var. Hem evliliğinizde hem de Bodrum balayı otelleri tatilinizdemutluluklar dileriz.

1. Rixos Premium Bodrum

Bodrum-Torba'da denize sıfır konumda yer alan Rixos Premium Bodrum, çamormanlarıyla çevrili muhteşem doğasında siz konuklarına eşsiz bir deneyimvadediyor. Her şey dahil konseptinde hizmet veren otel, özel plaj alanı,iskelesi, açık yüzme havuzu ve SPA olanakları ile balayı çiftlerinin favorisiolmayı başarıyor. Bodrum'un eşsiz destinasyonlarından Zeytinli Kahve Koyu'ndakonumlanan otelden Bodrum'un başka plajlarına ücretsiz servis imkanı sunuluyor.Otelin Bodrum merkeze uzaklığı 10 km iken, Torba'ya uzaklığı ise 2 km'dir.

2. Vogue Hotel Bodrum

Bodrum'da lüks konaklamanın önde gelen adreslerinden olan Vogue Hotel Bodrum, Torba'adenize sıfır konumda yer alıyor. Kendisine ait plaj alanına sahip olan tesisinplajında şezlong ve şemsiyelerin yanı sıra konuklara özel localar bulunuyor.Balayı çiftlerine özel oda süslemesi, balayı kahvaltısı ve çeşitli sürprizlerindüzenlendiği tesis, her şey dahil konseptte konuklarını ağırlıyor. Otelde SPAolanakları, açık yüzme havuzları ve aquapark da bulunuyor.

3. Titanic DeluxeBodrum

Titanic Deluxe Bodrum, Bodrum –Güvercinlik'te yer alıyor. Bünyesinde birbirinden lezzetli Türk ve dünyamutfağından yemeklerin servis edildiği otelde açık büfe hizmet veren anarestoranın yanı sıra alakart restoranlar da bulunuyor. Otel denize sıfırkonumda yer alıyor ve kum-çakıl karışık özel plaj alanına sahip. SPA merkezininyanı sıra tesiste mevsime göre hizmet veren açık yüzme havuzu, ısıtmalı açık havuzve kapalı havuz bulunuyor. Bu özelliğiyle otel kış aylarında evlenen çiftlerinde favorisi oluyor.

4. Nikki Beach Resort& Spa Bodrum

Bodrum-Torba'nın en güzel konumlarından birinde, deniz manzaralıkonaklama birimleriyle hizmet veren Nikki Beach Resort& Spa Bodrum, denizin hemen yanı başında konumlanıyor. Özeliskelesine ek olarak şezlong ve şemsiyelerle donatılmış plaj alanına sahip olantesiste, güne sabahları nefis bir kahvaltı servisi ile enerjik bir başlangıçyapabilirsiniz. Otelin sonsuzluk havuzu ise göz alıcı manzarasıyla tesisin enözel köşelerinden biri olmayı başarıyor. Tesiste SPA olanakları ve masajhizmeti de bulunuyor.

5. Kuum Hotel

Denize sıfır konumdaki Kuum Hotel, BodrumGöltürkbükü'nde, Milas Bodrum Havalimanı'nda araçla 42 dakikalık sürüşmesafesinde yer alıyor. Sabahları doyurucu bir açık büfe sabah kahvaltısınınservis edildiği tesiste, birbirinden lezzetli alakart menüler gün boyu sizkonukların beğenisine sunuluyor. Balayı çiftlerine özel organizasyonların dayapıldığı otelde, şezlong ve şemsiyelerle donatılmış özel iskele ve açık yüzmehavuzu da bulunuyor. Zarif bir dekorasyona sahip olan otel odalarında iseklima, ücretsiz Wi-Fi erişimi, saç kurutma makinesi, kozmetik ve banyo ürünlerigibi olanaklar yer alıyor