Büyükelçi suikasti Samanyolu TV'de dizide oynanmış

Rus Büyükelçi'nin öldürüldüğü suikastin Samanyolu TV'de yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar Dizisi'nin 89. bölümünde birebir işlendiği görülüyor. Dizideki sahnenin gerçeğinden tek farkı ise girişimin korumalar tarafından farkedilerek engellenmesi.

Büyükelçi suikasti Samanyolu TV'de dizide oynanmış

Rus Büyükelçi Andrey Karlov’unöldürülmesi Samanyolu TV’de yayınlanan bir dizide senaryo olarak birebirişlenmiş. Karlov’un öldürülmesinin neredeyse birebir aynısı olan Nizama AdanmışRuhlar dizisindeki o sahnenin detaylarını duyunca sizde şaşıracaksınız.


BÜYÜKELÇİ FOTOĞRAF SERGİSİNDE

FETÖ’nün yayın kuruluşu SamanyoluTV’de yayınlanan Nizam’a Adanmış Ruhlar Dizisi’nin 89. Bölümünde birbüyükelçiye suikast konusu işleniyor. Eşiyle birlikte Zaman Gazetesi’nde birresim sergisine katılan büyükelçi resimlere bakarak dolaşıyor. Andrey Karlov’daAnkara’da bir resim sergisine katılmıştı.




BİR KADIN SİLAH VERİYOR

Daha sonra suikastçi bir garsonkılığında büyükelçinin yanına gelerek içeceğine zehir katarak ona sunuyor.Fakat büyükelçi içeceği almayınca bu girişim başarısız oluyor. Daha sonrasalonda olan suikastçinin yardımcısı bir kadın ona çantasından çıkardığı silahıgizlice veriyor ve suikastçi bu kez silahlı bir şekilde büyükelçiye yöneliyorve büyükelçiye ateş etmeye yöneldiğinde korumalar tarafından fark ediliyor veengelleniyor.



İSMİ BİLE MESAJ İÇERİYOR

Büyükelçi Andrey Karlov’unöldürüldüğü olayın neredeyse tamamen aynısı olan Nizama Adanmış Ruhlar dizisiismiyle de büyük bir mesaj içeriyor. FETÖ’nün bu tarz dizilerle elemanlarınamesajlar verdiği ve yönlendirdiği biliniyor. Samanyolu TV ve Zaman GazetesiFETÖ’nün yayın organları oldukları gerekçesiyle kapatılmıştı.



Hatta Şefkat Tepe gibi bazıdizilerinin senaryolarının bizzat Fetullah Gülen yazıldığı ortaya çıkmıştı.Bazı dizilerin senaryolarına da Fetullah Gülen’in Nizama Adanmış Ruhlardizisindeki bu sahne gibi sahneler koydurduğu da ortaya çıkmıştı..